Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

NAY: Kávovar SAECO HD8914 Incanto

Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
21. 12. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Predstavte si príjemné ráno s horúcou šálkou rozvoniavajúceho espressa s bohatou penou, tak táto predstava môže byť vašou každodennou realitou s plnoautomatickým espressom SAECO HD8914 Incanto.

Na prvý pohľad kávovar zaujme jednoduchou eleganciou a zvýraznenou antikorovou úpravou povrchu prístroja. Komunikácia s kávovarom sa odohráva na živom displeji, v spolupráci s kvalitne prevedenými tlačidlami.

Stroj sa po zapnutí dokáže vďaka hliníkovému a antikorovému telu rýchlo zahriať, takže na prvú šálku rozhodne netreba dlho čakať.

Incanto dokáže pripraviť rôzne druhy kávových nápojov od espressa, cappuccina, po Latte macchiato a ďalšie. Automatický penič mlieka sa postará o hustú penu na nápoji, dokonca aj s extra voľbou pre bohatú penu napríklad na cappuccine. Aj vyznávači bezkofeínovej kávy si pomocou práškovej voľby môžu pripraviť lahodný nápoj, bez rozpoznania chute od pravej kávy.

Všetky parametre, akými sú množstvo kávy, intenzita chute a teplota, si dokážete nastaviť podľa vlastných preferencií. Kávovar si vašu voľbu aj zapamätá. Uložiť si pritom môžete rôzne kombinácie až do 5-tich predvolieb, jednoduchým stlačením tlačidla.

Vo vnútri stroja sú robustné, výsostne keramické mlynčeky, ktoré zaručujú dlhú životnosť prístroja a kvalitné pomletie kávových zŕn. Postupný prietok vody dokáže extrahovať zo zrniek tie najčistejšie esencie. Keramický materiál zasa zabezpečí stálu optimálnu teplotu, takže káva má vždy ideálnu teplotu a nikdy sa nepripáli.

V mlynčekoch je možné nastavovať jemnosť mletia podľa použitých kávových odrôd. Aj v tomto prípade ponúka espresso 5 predvolených nastavení, pre rôzne hrúbky mletia, od extra jemnej pre plnú chuť espressa, až po hrubšiu zrnitosť s jemnou chuťou kávy.

Kávovar je navrhnutý tak, aby vyžadoval čo najmenšiu údržbu. Patentovaný vodný filter AquaClean odstraňuje z vody nečistoty a vápenaté čiastočky. S jeho používaním odpadá potreba častého odvápňovania kávovaru a tak by mal byť stroj schopný, bez potreby odvápnenia, pripraviť až 5000 šálok kávy.

Incanto navyše disponuje systémom automatického samočistenia, čím zjednodušuje jeho údržbu. Nenáročná je zároveň aj starostlivosť o varnú jednotku. Stačí ju jednoducho vybrať a opláchnuť pod tečúcou vodou.

Čo viac dodať? S plnoautomatom Saeco HD8914 Incanto si pri káve určite prídete na svoje. A tak má šancu stať sa vašim najobľúbenejším osobným baristom.

(Toto produktové video vzniklo v spolupráci s NAY Elektrodom a produkt si môžete zakúpiť tu.)