Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

NAY: Odšťavovač ORAVA Nutrimax Juicer S-151

Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
8. 10. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Moderné poznatky z medicíny neustále dokazujú, že najlepším posilňovačom imunity je dostatočný prísun prírodných vitamínov a minerálov. Prečo si ich teda nedopriať kedykoľvek v priebehu dňa v podobe šťavy z čerstvo odšťaveného ovocia či zeleniny? Presne na to je určený odšťavovač Orava S-151, jednoducho na odšťavenie takmer akéhokoľvek ovocia i zeleniny.

Hneď po roztvorení balenia sa k slovu hlásia jednotlivé diely a príslušenstvo. Tak tu je diel pre mrazené ovocie. Ďalej čistiaca kefka, dve nádoby na šťavu z ovocia a zeleniny, vrchný diel odšťavovača spojený s piestom na tlačenie ovocia a zeleniny do zariadenia. No a tu je aj samotný odšťavovač v predmontovanej verzii. A úplne na záver ešte sada návodov.

Odšťavovač Orava S-151je navrhnutý na okamžité spracovanie odstopkovaného ovocia, či zeleniny, s nízkymi otáčkami, teda konkrétne 40 za minútu, a teda bez zbytočného hluku. Práve o pomerne tichý chod sa stará reverzný motor, ktorý si používateľ sám podľa potreby reguluje. Dva meniace sa smery otáčania motora bránia usádzaniu kusov spracovávaného ovocia či zeleniny a zamedzia tak jeho upchatiu.

Ovocie a zelenina sa do odšťavovača vkladajú cez veľkorysé podávacie hrdlo. Dokážu ním prejsť aj celé neporciované kusy. Následne ich stálym otáčaním spracuje inovatívne navrhnutý odšťavovací slimák. Dvojfázové sitko zachytí väčšie čiastky z dužiny, a tak je vytekajúca šťava číra, so zachovanými nutričnými hodnotami, vitamínmi a plnou chuťou. Odšťavovač disponuje zvlášť nádobou na dreň a nádobou na šťavu s kapacitou jeden liter.

S-151 je navrhnutá pre čo najpohodlnejšie čistenie a obsluhu. Jednotlivé rozobrateľné komponenty stačí po vyňatí z prístroja opláchnuť pod tečúcou vodou a usadeniny dočistiť priloženou kefkou.

Odšťavovač na ovocie a zeleninu Orava S-151 je určený do každej domácnosti, pretože napriek neveľkým rozmerov podá spoľahlivý výkon. Na svoj chod potrebuje len zapojenie do elektrickej zásuvky. Tak čo ? Aj vy ste práve dostali chuť na pohár zdravej šťavy s dávkou vitamínov? Tak si ju doprajte.

(Toto produktové video vzniklo v spolupráci s NAY Elektrodom a produkt si môžete zakúpiť tu.)