Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

NAY: Športová kamera HP AC 300 W

Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
2. 10. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Ak patríte k dobrodruhom vyznávajúcim adrenalínové športy, bola by škoda prísť o momenty, ktoré zažívate. Vezmite si preto so sebou na cesty malú športovú kameru HP AC 300W. Tento malý prístroj, ktorý sa môže úchytmi pripevniť na helmu či riadidlá, je skonštruovaný tak, aby odolal aj drsnému prostrediu a pádom na tvrdý povrch z výšky až 3 metre.

Kamera má zaujímavé balenie, už na prvý pohľad je vidieť, čo v ňom je. Tak najsôr optický disk s programami, na vrchu je samozrejme kamera a ovládač na zápästie. No a vo vnútri nájdeme objímku pre uchytenie kamery napríklad na tyč, odolné samolepiace pásky, rovnako pre uchytenie kamery.

Ďalej nalepovací stojan kamery napríklad do auta, batéria zariadenia, mikroUSB kábel, zadná strana vode odolného krytu kamery, ďalší nalepovací stojan, šnúrka pre zavesenie kamery, aby sa nestratila a tiež silnejší popruh pre nosenie a upnutie zariadenia. Ďalej je tu USB dátový kábel, ale s atypickým konektorom. No a nechýbajú návody s ďalším softvérovým optickým diskom.

Kamera AC 300W dokáže vidieť aj to, čo vy počas vašich akčných kúskov nestihnete. 140 stupňový širokouhlý objektív zachytí maximum z okolia, a pritom neskreslí žiadne detaily. Záznam vyhotoví v kvalite Full HD so 60 snímkami za sekundu, prípadne aj fotografie v rozlíšení 16 Megapixelov.

HP AC 300W dokáže tiež prenášať živý obraz pre tých, ktorí sledujú vaše schopnosti z diaľky. Umožňuje to technológia HP Xcam, ktorá prepojí kameru so smartfónom alebo tabletom, na ktorý sa potom video streamuje. Samozrejmosťou je tu teda podpora WiFi prenosu.

Vďaka všestrannému ovládaciemu náramku môžete video záznam z kamery, vo formáte H.264, nielen sledovať, ale na diaľku ho aj ovládať, teda zastavovať, prehrávať , snímať fotografie či ich upravovať. Na náramku môžete zároveň preverovať aj aktuálne zábery náhľadu kamery.

Kamera HP AC 300W ponúka 6 predvolených používateľských režimov, ako je Video či Foto mód, WiFi mód, Burst mód pre 7 sériovo fotených záberov po sebe, Time Lapse pre kontinuálne snímanie v nastavenom intervale s neobmedzeným časom, a tiež mód Časovača s oneskorením.

Zariadenie sa môže pochváliť aj zaujímavou výdržou Li-Ion batérie, s ktorou dokáže nepretržite nahrávať záznam po dobu takmer dvoch hodín. V prípade potreby je možné batériu dobíjať cez USB port. Všetky záznamy si pritom kamera ukladá na SD kartu s kapacitou do 32 GB.

Súčasťou príslušenstva kamery je aj vode odolné puzdro. Môžete si ju preto vziať so sebou aj rovno do vody, počas potápania, až do hĺbky 60 metrov. Kamera bude pripravená na očarujúce zábery podmorského sveta.

(Toto produktové video vzniklo v spolupráci s NAY Elektrodom a produkt si môžete zakúpiť tu.)