Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

NAY: Práčka BEKO WMY 111444

Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
14. 5. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Automatická práčka BEKO WMY 111 444 v sebe spája moderné technológie a úsporu energie pri praní s moderným dizajnom. V neutrálnom bielom prevedení zapadne do každej kúpeľne či práčovne. Elegantný vzhľad jej pritom dotvárajú aj nerezové dvierka.

Ovládanie je situované na panely, kde je umiestnený otočný gombík so systémom tlačidiel. Všetky dôležité informácie je vidno na dobre čitateľnom a prehľadnom LED displeji. Práčka má tri štandardné priehradky na pracie prášky a aviváž.

Spotrebič po zvolenom programe expresne rýchlo zohreje vodu. Stará sa o to ohrevné teleso Hi-Tech pokryté vrstvou niklu. Takto je zabezpečená nielen ochrana voči korózii, ale údajne aj 100 krát vyššia životnosť telesa, v porovnaní so štandardnými ohrevnými prvkami.

Beko je navrhnutá pre mimoriadne komfortné používanie. Pri každodennej starostlivosti, pri rôznych druhoch tkaniny, sa preto netreba obávať nesprávne zvoleného programu. Na výber ponúka až 16 rôznych programov pre jednotlivé druhy bielizne.

Navyše, v už zvolených programoch sa dá dodatočne, podľa potrieb, upravovať teplota, otáčky, prípadne k nim pridávať ešte ponúkané doplnkové funkcie ako napríklad predpieranie, extra plákanie, rýchle pranie či nočný mód.

Ak napríklad potrebujete preprať len ľahko zašpinené tkaniny, alebo spodnú bielizeň, či len raz nosené oblečenie, stačí vám program Xpress Super Short. Tento program, pre 2 kg bielizne, určenej na rýchle a ľahké opratie vo vlažnej vode, by mal zvládnuť spoľahlivý výsledok len za 14 minút.

Beko však myslí aj na tých, ktorí majú množstvo špinavej bielizne každý deň, napríklad pri starostlivosti o malých detských nezbedníkov. S programom Daily Express dokážete oprať bielizeň na vami zvolenej teplote, a to pri skrátenom procese prania.

Pozornosť si zaslúži aj program určený pre tmavé oblečenie. Práčka Beko má špeciálny režim citlivý k látkam z bavlny či syntetických látok v tmavých farbách, pre pranie v teplotách 30° - 40° stupňov.

Práčka BEKO WMY 111 444 je navrhnutá tak, aby dokázala priniesť šetrný a jemný program prania, porovnateľný s ručným praním. Automaticky nastaví ideálnu teplotu, otáčky, dĺžku a intenzitu prania. Hodváb či kašmír sa takto nezrazí ani nepoškodí.

Po naložení bielizne si ju Beko sama elektronicky odváži, čo znamená, že správnym spôsobom rozloží pri praní váhu bielizne vo vnútri bubna a využije tak maximálnu rýchlosť odstreďovania. Vďaka tomu sú eliminované aj vibrácie, prípadne hluk pri záverečnom odstreďovaní.

S práčkou Beko môžete prať hoci aj každý deň, a vaše energetické náklady sa citeľne nezvýšia. Patrí totiž k súčasnej najvyššej schválenej energetickej triede A+++ a oproti porovnateľným energetickým konkurentom vraj usporí navyše ešte o 10 % energie viac.

Rozhodne vás teda poteší nielen výkonom, ale aj pocitom, že v domácnosti bude vašim nenáročným no spoľahlivým pomocníkom.

(Toto produktové video vzniklo v spolupráci s NAY Elektrodom a produkt si môžete zakúpiť tu.)