Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

NAY: Kávovar Bosch Tassimo TAS 1254 Vivy

Autor:
Ľubo Straka
Zverejnené:
7. 4. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Mávate ráno chuť na šálku kvalitnej kávy? Tak prečo si ju nedopriať? Nadčasový kávovar BOSCH TAS1254 TASSIMO VIVY je pripravený vaše želanie okamžite splniť. Jeho minimalistický dizajn, kompaktné prevedenie a snehobiela farba v lesku ho postavia do hlavnej role v nejednej modernej kuchyni.

Plnoautomatický prístroj TASSIMO VIVY pripravuje rôzne druhy kávových a horúcich nápojov z originálnych kapsúl. Jeho obsluha je preto mimoriadne jednoduchá a pohodlná.

Na ovládanie postačí len jedno tlačidlo. Aktuálny stav prístroja, ako i upozornenia sa zobrazujú počas prevádzky na intuitívnom LED paneli. O všetko ostatné sa stará patentovaná technológia INTELLIBREW, ktorá je ukrytá v čiarových kódoch kapsúl.

Prístroj si po vložení kapsule do dávkovača, takzvaného T-Discu, sám nastaví správnu veľkosť, teplotu vody a čas prípravy. Intenzitu nápoja si pritom môže používateľ navoliť podľa svojej chuti.

Okrem klasického espressa dokáže prístroj pripraviť i ďalšie rozmanité nápoje ako je čerstvo uvarená káva, caffe crema, cappuccino, latte macchiato, horúca čokoláda alebo čaj. V ponuke je však aj tekuté mlieko s inovatívnou technológiou, vďaka ktorej ho nemusíte skladovať v chladničke.

Na výber je až 40 druhov rôznych nápojov, a to všetko bez nutnosti akéhokoľvek nastavovania hodnôt v prístroji. TASSIMO je kompatibilný s kapsulami značky Jacobs Krönung, Milka, Carte Noire a Twinning.

Podstavec na šálku sa môže výškovo nastavovať. Je odnímateľný a vhodný do umývačky. Aj nádržka na bočnej strane, ktorá má objem 0,7 litra je odnímateľná. Výhodou je aj to, že je transparentná a navyše s plavákom, pre lepší prehľad o stave vody.

TASSIMO VIVY myslí aj na bezpečnosť. Pri otvorení hlavy prístroja sa automaticky bezpečne vypne. Na to, či je už kávovar po zapnutí pripravený, upozorní používateľa signalizačná kontrolka.

TASSIMO nevyžaduje žiadnu mimoriadnu údržbu, a tak je príprava nápojov rýchla a efektívna. Po použití ostáva kapsula úplne suchá, čiže v okolí kávovaru už nehrozí kvapkanie alebo rozsypaný instantný nápoj. O odvápnenie a čistenie sa po vložení servisného disku, ktorý je súčasťou balenia, postará kávovar sám.

Ak vám teda vôňa lahodnej kávy zavoňala až k vám domov, nechajte, aby vám ju každý deň pripravoval váš osobný barista – BOSCH TAS1254 TASSIMO VIVY.

(Toto produktové video vzniklo v spolupráci s NAY Elektrodom a produkt si môžete zakúpiť tu.)