Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

NAY: Miele WKG 130 WPS

Autor:
Alžbeta Harry Gavendová
Zverejnené:
28. 10. 2014
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nepochybne si každý z nás veľmi rád vychutná voňavú, čerstvo, a hlavne poriadne vypratú bielizeň - na technologickom poli je viac kandidátov, ktorí nám to zabezpečia, no ani práčke Miele WKG 130 WPS nie je vôbec pranie bielizne na míle vzdialené. Nielenže pritom tkaniny zbaví nečistôt, ale je k nim zároveň aj šetrná.

A rovnako aj k životnému prostrediu. Potvrdzuje to aj energetická trieda A+++. K tomu jej dopomáha úsporný ProfiECO Motor, ktorý je pri praní zároveň aj pomerne tichý. A samozrejme výkonný. Bubon roztočí až na 1600 otáčok za minútu, čím sa bielizeň lepšie zbaví zvyškovej vody a rýchlejšie uschne. Do samotného bubna sa pritom vtesná až 8 kg bielizne, čo je kapacita vhodná aj pre štyroch a viacerých členov v jednej domácnosti.

A s bubnom súvisí aj jeho voštinová výplň, ktorá prináša akési predžehlenie už priamo v práčke. Tento zlepšovák teda vyhladí textílie už v bubne. K bežným pracím programom výrobca do výbavy tejto práčky pribalil aj niečo navyše. Je tu tak napríklad program pre pranie outdoorového oblečenia, pri ktorom sa nestráca funkčnosť oblečenia v každom počasí. K tomu sa zrejme hodí aj funkcia impregnácie, ktorá funkčnosť textílií ešte viac znásobí.

Ani pri tomto spotrebiči sa nezabudlo na odstraňovanie škvŕn, v rámci špeciálneho pracieho programu. V oblasti bezpečnosti je k dispozícii systém WaterProof proti vytopeniu, ale aj detská poistka, ktorá zabráni otváraniu dvierok počas prania a tiež možnosti zmeniť program. Pre menej zručných mužov, ale samozrejme aj pre úplne pohodlné pranie je práčka vybavená technológiou TwinDos – čo je vlastne automatické dávkovanie pracieho prostriedku s dvojfázovým systémom.

Druhá technológia – Capdosing, zase ponúka dávkovanie pracích prostriedkov, či aviváže pomocou dávkovacích kapslí. Jedným slovom, Miele WKG 130 WPS je naozaj inteligentným pomocníkom pre pohodlné pranie. Pranie, ktoré je zároveň účinné a šetrné k textíliám.

(Toto produktové video vzniklo v spolupráci s NAY Elektrodom a produkt si môžete zakúpiť tu.)