Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

NAY: Televízor Samsung UE55 H6470 SS

Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
29. 4. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Pohodlne sa posaďte, nasaďte si 3D okuliare a nechajte sa vtiahnuť do deja najnovšieho filmu alebo priamo do hľadiska futbalového zápasu. Váš zážitok bude intenzívny a pritom ani nemusíte sedieť v kine či na štadióne, ale priamo pred televízorom Samsung UE55 H6470 SS.

LED obrazovka s 55-timi palcami a Full HD rozlíšením pracuje s technológiou 400Hz Clear Motion Rate pre minimalizáciu rozmazania pohybu.

Technológia Wide Color Enhancer Plus je zasa zameraná na zvýšenie kvality obrazu, odhaľovanie skrytých detailov a podávanie farieb presne podľa skutočného zámeru tvorcov obsahu.

Biela i čierna farba bude vždy ostro kontrastná a dej dramatickejší vďaka technológii Micro Dimming, ktorá vždy vysvieti len LED diódy, potrebné na zobrazenie svetlých farieb scény.

Ani tu nechýba 3D projekcia, ktorú sa Samsung snaží podať inovatívne a vo Full HD rozlíšení. Eliminuje zdvojený obraz a prináša čistý a realistický pocit. Ten ešte umocňuje zostava reproduktorov v plnom rozsahu, ktoré šíria priestorový zvuk DTS Premium Sound 5.1.

Televízor poslúži aj ako náhrada hernej konzoly. Služba Smart Hub obsahuje rôzne kategórie hier pre všetky chute a typy hráčov. S funkciou Connect Share Movie len stačí jednoducho vložiť pamäťové zariadenie alebo pevný disk a na televízore si môžete pozerať multimediálny obsah ako sú fotky, filmy či prehrávať hudbu.

Bezdrôtovo sa dá s televízorom prepojiť aj smartfón či tablet. Podporuje totiž funkciu Zrkadlenia obrazovky, a tak sa vám na nej zobrazí presne to, čo aj na vašom mobilnom zariadení. Všetok obsah a tiež živé vysielanie si však môžete aj opačne preniesť z televízora do Smart zariadenia cez inteligentnú funkciu Smart View 2.0.

Samsung ponúka pre sledovanie rôznych filmových žánrov rozdielne používateľské režimy. V zásobe má aj funkciu, ktorá by nemala chýbať žiadnemu futbalovému fanúšikovi. V režime Football farebne zvýrazní zelený trávnik a ostatné farby na štadióne. Systém v tomto režime využíva viacnásobný zvukový priestorový efekt pre realistický prenos nadšenia divákov.

Na ovládanie môžete namiesto klasického ovládača požívať aj Samsung Smart Control s Touchpadom, ktorý reaguje na pohyby ruky a prenáša ich na obrazovku televízora vo forme kurzora.

Ovládač slúži aj ako mikrofón pre ovládanie funkcií hlasom, pre maximálne pohodlie. Takto sa dá prepínať medzi kanálmi, dajú sa vyhľadávať webstránky, videá, filmy, či rôzne informácie na internete, prípadne aj otvárať aplikácie.

Jednoducho tento televízor s 55-timi palcami má všetko, čo by moderný televízor mal mať. V modelovej rade H6400 ho pritom dopĺňajú aj identické verzie, dostupné v prevedení 40“ a 48“ palcov.

Realistické 3D zobrazovanie, živé farby a plynulé prechody, maximálny používateľský komfort a prepracovaný dizajn. To všetko predurčuje modelovú radu televízorov Samsung H6400 na použitie všade tam, kde je náročné divácke publikum.

(Toto produktové video vzniklo v spolupráci s NAY Elektrodom a produkt si môžete zakúpiť tu.)