Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

NAY: Epilátor BRAUN Silk-épil 9 9-561 Wet&Dry

Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
16. 12. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Krásna a zdravá pokožka je cieľom každej ženy, ktorá dbá na svoj vzhľad, preto sa o ňu treba aj adekvátne starať. A v tomto smere je vhodným pomocníkom pre hladkú pokožku aj epilátor BRAUN Silk-épil 9 9-561 Wet&Dry.

Balenie zariadenia obsahuje samozrejme návody. Pribalené sú nástavce na tvár a tiež na citlivé oblasti. Vložená je aj praktická kefka na dôkladné čistenie. Ďalej cestovné puzdro, zastrihávací nástavec, cestovná nabíjačka, stojan a napokon aj samotné zariadenie.

Strojček dokáže dôkladne epilovať extra krátke chĺpky a k pokožke je pritom šetrný. Používať sa dá na sucho, ako aj s holiacimi gélmi, počas kúpeľa pre extra jemný a šetrný prístup.

Široká epilačná hlavica je v porovnaní s inými podobnými modelmi až o 40 % širšia, vďaka čomu má epilátor väčší záber a holenie je rýchlejšie. Pinzety sú v tomto strojčeku ešte širšie a dlhšie ako bývali v predchádzajúcich modeloch.

Inováciou prešla aj technológia uchopenia pinziet MicroGrip. Vďaka tomu strojček zachytí viac chĺpkov s dĺžkou 0,5 mm, ktoré nedokáže zachytiť ani vosk. Dôkladné epilovanie zabezpečil výrobca anatomicky tvarovanou výkyvnou hlavicou, ktorá sa dokáže prispôsobiť kontúram tela.

Mimoriadne praktické je vstavané osvetlenie Smartlight. To si doslova posvieti na každý chĺpok, ktorý tak počas epilovania určite neprehliadnete.

Podľa potrieb je na epilátore možné regulovať rýchlosť epilácie, buď s režimom pre obzvlášť šetrnú epiláciu, alebo s režimom pre dôkladnú epiláciu.

BRAUN Silk-épil 9 má vstavaný nástavec s vysokofrekvenčným pulzujúcim masážnym systémom. Počas epilácie stimuluje pokožku a tým výrazne zmierňuje bolestivosť trhania chĺpkov. Po použití stačí strojček opláchnuť pod tečúcou vodou, a tak je opäť hygienicky pripravený na ďalšie použitie.

Praktickou stránkou strojčeka je možnosť používať ho až 40 minút bez prívodného kábla. Na plné nabitie mu pritom stačí len hodina nabíjania.

BRAUN Silk-épil 9 9-561 Wet&Dry je dobrým pomocníkom aj pre svoje naozaj bohaté príslušenstvo. A práve vďaka nemu je mimoriadne účinný pre epilovanie rôznych oblastí tela.

(Toto produktové video vzniklo v spolupráci s NAY Elektrodom a produkt si môžete zakúpiť tu.)