Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

ReSound LiNX²: Inteligentné načúvacie zariadenie pre seniorov

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
4. 10. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Počas veľtrhu spotrebnej elektroniky CEATEC 2016 predstavila spoločnosť GN Resound Japan druhú generáciu inteligentného načúvacieho zariadenia ReSound LiNX², ktoré je určené pre seniorov a ľudí, ktorý majú problémy so sluchom. Zariadenie ponúkne vysokú kvalitu zvuku a komfort počúvania počas celého dňa s tým, že nositeľ má jasnú predstavu o priestore a zvukoch okolo neho.

Načúvacie zariadenie ReSound LiNX² bolo vytvorené ako inovatívny nástroj pre seniorov a ľudí so sluchovým postihnutím, ktoré sa dokáže prispôsobiť každému životnému štýlu. Druhá generácia zariadenia si prešla vývojom a prináša aktualizovanú technológiu a inteligentné funkcie tak, aby sa mohlo plne integrovať so svojim používateľom.

Spoločnosť GN Resound Japan predstavila načúvacie zariadenie ReSound LiNX² s vysokou kvalitou zvuku pre seniorov a sluchovo postihnutých

ReSound LiNX² využíva technológiu Smart Hearing, ktorá sa adaptuje podľa úrovne sluchových schopností nositeľa. Poskytuje čistý zvuk vo vysokej kvalite s dlhou výdržou batérie, pričom priestorová technológia Spatial Sense umožní rozoznávať smer zvuku v okolí používateľa. Vďaka tomu bude vedieť presne identifikovať, odkiaľ na neho niekto rozpráva alebo že sa niečo deje. Podľa výrobcu toto zariadenie dodá o 30 percent lepšiu zrozumiteľnosť reči, ako iné zariadenia na trhu.

Načúvacie zariadenie ReSound LiNX² je kompatibilné s mobilnými zariadeniami so systémom iOS a inteligentnými hodinkami Apple Watch

Zariadenie je vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré sú odolné a potiahnuté nanotechnologickou vrstvou iSolate, ktorá zabezpečí ochranu proti vode, prachu a korozívnym látkam, ako je ušný maz a pot. K dispozícii je v rôznych farebných prevedeniach a môže byť vo forme konštrukcie pre umiestnenie za ucho, s prijímačom v uchu alebo celé zariadenie vložené v uchu.

Sprievodná aplikácia pre načúvacie zariadenie ReSound LiNX² umožní bezproblémovú komunikáciu s blízkymi

ReSound LiNX² spolupracuje so sprievodnou mobilnou aplikáciou pre systém iOS, ktorá okrem nastavení citlivosti umožní zariadeniu pracovať rovnako ako bezdrôtové stereo slúchadlá. Nositeľ tak ľahko môže telefonovať so svojimi blízkymi a využívať ďalšie výhody s tým spojené.

Inteligentné načúvacie zariadenie ReSound LiNX² je dodávané v rôznych farebných prevedeniach