Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Roccat Sova: Pohodlné riešenie pre hranie PC hier v obývačke

Roccat Sova: Pohodlné riešenie pre hranie PC hier v obývačke
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
30. 6. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Pokiaľ hľadáte praktický a pohodlný spôsob, ako používať klávesnicu a myš v obývacej izbe napríklad počas hrania PC hier cez obrazovku televízora alebo projektoru, mohlo by vás zaujať nové riešenie Roccat Sova, ktoré prestavuje stabilnú plochu so zabudovanou klávesnicou a podložkou pre myš.

Roccat Sova je herná doska, ktorá sa snaží premostiť hranie PC hier s pohodlím obývacej izby. Poskytuje značne veľkú plochu pre hranie hier vďaka podsvietenej zabudovanej klávesnici, vo variante s membránovým prevedením alebo mechanickým. Ukotvenie klávesnice do dosky je pritom navrhnuté tak, aby celý prvok pôsobil robustne.

Herná doska Roccat Sova prinesenie pohodlie pri hraní PC hier v obývačke

K dispozícii je priestranná opierka rúk pod klávesnicou a podložka na myš na pravej strane, ktorá má rozmery 27,5 x 24 centimetrov. Herná doska Roccat Sova disponuje dvomi portami USB 2.0 pre pripojenie káblu drôtovej myši. Základňa dosky je v podstate polstrovaná a mala by pomôcť udržať pohodlie aj počas dlhých hodín hrania.

Herná doska Roccat Sova má zabudovanú podsvietenú membránovú alebo mechanickú klávesnicu

Herná doska Roccat Sova sa pripája k PC pomocoou 4 metrového kábla, ktorý sa dá ľahko odpojiť, aby o neho nikto nezakopol. K doske patrí aj vlastný softvér Swarm pre nastavenie rýchlych prístupových skratiek a herných funkcií. Voliteľne je tiež k dispozícii držiak pre smartfón, ktorý sa dá použiť ako obrazovka pre zobrazenie skratiek a iných dôležitých systémových informácií.

Pohodlie pri hraní hier s hernou doskou Roccat Sova podtrhuje jej variabilita a podpierky pre ruky

Verzia hernej dosky Roccat Sova s membránovou klávesnicou sa bude predávať za cenu 150 dolárov, zatiaľ čo verzia s mechanickou klávesnicou bude stáť 200 dolárov. Pri predobjednávke zákazníci dostanú k obom verziám v rámci ceny aj jednu novú hernú myš Roccat.

Herná doska Roccat Sova s elegantným dizajnom je robustná a neotlačí ani po hodinách používania