Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Všetkým milovníkom hier prináša HP turnaj OMEN Go4CS:GO CZSK

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
30. 6. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

V rámci turnaja OMEN Go4CS:GO CZSK budú hráči v 5-členných tímoch súťažiť o sumu v celkovej výške 1 000 eur. Schopnosti aj tých najskúsenejších hráčov zo Slovenska a z Čiech preverí hra Counter-Strike: Global Offensive.

Prestížny turnaj OMEN Go4CS:GO CZSK pod záštitou ESL sa začína už 2. júla 2016. Na 5-členné tímy čakajú štyri kvalifikačné kolá, v ktorých víťazný tím získa odmenu 50 eur. Najlepších osem tímov na základe bodového systému postúpi do finálového zápasu. Celý turnaj vyvrcholí poslednú júlovú sobotu. Na tri najúspešnejšie tímy čaká finančná odmena v celkovej hodnote 800 eur a tituly najlepších tímov.

Turnaj si môžu hráči vychutnať aj vďaka herným počítačom OMEN, ktoré otvárajú dvere do úplne nového sveta virtuálnej zábavy. Sveta, v ktorom sa súťaženie nikdy nekončí. OMEN od HP so silnou grafikou NVIDIA GTXTM 965, šiestou generáciou štvorjadrových procesorov Intel CoreTM i7 a s nekompromisne ostrým dizajnom je pripravený sprevádzať svojho veliteľa do akejkoľvek bitky, kdekoľvek a kedykoľvek.

„Notebooky OMEN sú vytvorené exkluzívne pre hráčov, ktorí chcú najnovšie technologické novinky, výkon na prekonanie svojich protivníkov a, samozrejme, vynikajúci zážitok z hier. Zákazníci majú na výber z viacerých variantov a cenových kategórií herných notebookov, takže vybrať si bude môcť naozaj každý,“ uviedla Erika Lindauerová, riaditeľka HP Inc. na Slovensku a v Českej republike.

HP Inc. prináša milovníníkom hier turnaj OMEN Go4CS:GO CZSK

OMEN od HP prináša pohlcujúci zážitok z hry bez kompromisov

Aktuálne je na slovenskom trhu k dispozícii notebook OMEN s uhlopriečkou 15,6 palca. S agresívne štíhlym dizajnom a klávesnicou s červeným podsvietením Dragon Red môžu hráči porážať nepriateľov z pohodlia domova. Navyše 10-hodinová výdrž batérie a jednoduchá prenosnosť im umožní ovládať bojové pole, aj keď sú práve na cestách.

Výkonná grafická karta NVIDIA GTX 965 a štvorjadrový procesor Intel Core a až 16 GB RAM poskytnú hráčom zbrane, s ktorými sa môžu smelo postaviť každej výzve, vrátane tých najnáročnejších herných titulov. Vďaka zvuku od Bang & Olufsen a Full HD displejom pri vybraných modeloch ich atmosféra dokonale pohltí.

Konštrukcia s dvomi ventilátormi zabezpečí vysoký výkon i pri nízkych teplotách. Vďaka umiestneniu 62-wattovej batérie naležato smerom k prednej časti stroja bola zväčšená plocha chladiaceho povrchu a rozšírený priestor pre prúdenie vzduchu. Ovládanie teploty tak môže fungovať bez kompromisov a bez znižovania výkonu.

Viac informácií o produktoch OMEN od HP nájdete tu.

Herné notebooky HP OMEN uspokoja požiadavky náruživých hráčov počítačových hier

(Zdroj: Tlačová správa HP Inc.)