Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

TS: LEGO a Samsung spustili LEGO TV

TS: LEGO a Samsung spustili LEGO TV
Autor:
Alžbeta Harry Gavendová
Zverejnené:
2. 10. 2014
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Prvá LEGO TV, ktorá vznikla v spolupráci so spoločnosťou LEGO a Samsung, je od septembra k dispozícii na stiahnutie exkluzívne na všetkých televízoroch Samsung Smart TV od roku výroby 2012 a novších, na vybraných Smart Blu-ray prehrávačoch a domácich kinách.

Aplikácia prináša hodiny zábavy všetkým fanúšikom LEGO príbehov. Používatelia tu nájdu kompletný rad LEGO seriálov – LEGO Ninjago, LEGO Chima, LEGO Hero Factory a LEGO Friends. Okrem klasických epizód trvajúcich spravidla 22 minút získajú deti v rámci LEGO TV prístup tiež k päťminútovým minimovies inšpirovaných radom LEGO City.

Nová aplikácia ponúkne užívateľom jednoduchú navigáciu aj vyhľadávanie a vysoko kvalitné videá. Ovládanie bolo navrhnuté tak, aby si deti samy zvládli vybrať seriál, ktorý chcú práve sledovať, navoliť obľúbený obsah alebo nastaviť sledovanie celého radu naraz. „Veríme, že vďaka kombinácii špičkového obrazu a intuitívneho ovládania uspokojíme potreby ako detí, tak rodičov,“ hovorí Pavel Mizera, Content Specialist Smart TV spoločnosti Samsung Electronics Czech nad Slovak. „Stiahnutie aplikácie aj následné prehrávanie videí je zadarmo. Jedinou podmienkou funkčnosti LEGO TV je pripojenie do internetu,“ dodáva Pavel Mizera. „LEGO TV navyše zaisťuje obsah vhodný pre deti akéhokoľvek veku a veľa zábavy bez reklám,“ uzatvára prednosti aplikácie Pavel Mizera.

„Našim cieľom bolo priniesť deťom obľúbené LEGO príbehy v takej podobe, aby ich mali všetky pohromade a kedykoľvek mohli navštíviť svojich obľúbených LEGO hrdinov. Vďaka spolupráci so spoločnosťou Samsung a vývoji LEGO TV sme si tento cieľ splnili,“ vysvetľuje Petr Břoušek, marketingový manažér pre Českú a Slovenskú republiku spoločnosti LEGO.

Na českom a slovenskom trhu je aplikácia k dispozícii od 1. septembra 2014. 

(Zdroj: TS Samsung)