Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Dell prináša nové All-in-One PC, notebooky a aj zariadenie 2 v 1

Dell prináša nové All-in-One PC, notebooky a aj zariadenie 2 v 1
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
18. 1. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Z dielne amerického výrobcu Dell vyšlo hneď niekoľko nových zaujímavých zariadení, medzi ktoré patrí dvojica All-in-One počítačov, výkonná mobilná pracovná stanica, či aktualizovaná séria XPS, kde sa objavil aj model zariadenia 2 v 1.

All-in-One XPS a Precision so systémom Windows 10

 

Nový All-in-One počítač Dell XPS 27 AIO sa môže pochváliť pôsobivým rozlíšením displeja 4K Ultra HD (3840 x 2160 bodov), ktorý zobrazuje 100 percent farebnej škály Adobe RGB. Ani ozvučenie nezaostáva, a 10 vstavaných reproduktorov s plným frekvenčným rozsahom má výkon 50 W pre každý kanál. Vďaka zabudovanej infračervenej kamere môžu používatelia využiť bezpečné prihlásenie do systému cez Windows Hello. Štyri mikrofóny môže využiť asistentka Cortana, aby vykonala vaše hlasové príkazy z celej miestnosti.

Druhý predstavený model All-in-One počítača Dell Precision AIO prináša používateľom viac výkonu s možnosťou osadenia procesormi Intel Xeon a grafickej karty AMD Radeon Pro. Táto kombinácia je schopná poháňať virtuálnu realitu a získala podporu od profesionálnych programov, ako je AVID a SolidWorks, rovnako ako od hlavných softvérov pre bezpečnosť a manažment.

Dell XPS 27 AIO je k dispozícii za cenu od 1499,99 dolárov, zatiaľ čo Dell Precision AIO bude k dispozícii od 6. apríla za cenu od 1599 dolárov.

All-in-One počítač Dell XPS 27 AIO

Precision 7720 - Prvá mobilná pracovná stanica s podporou VR

 

Notebook Dell Precision 7720 sa pasoval za prvú mobilnú pracovnú stanicu, ktorá je určená špeciálne pre tvorbu VR obsahu, teda pre zážitky vo virtuálnej realite. Vďaka najnovším procesorom 7. generácie Intel Core, voliteľne Intel Xeon a grafickej karty NVIDIA Pascal Quadro ide o najvýkonnejšiu mobilnú pracovnú stanicu Dell. Je vyvinutá a optimalizovaná špeciálne pre prácu s najnovšími softvérovými balíkmi, a to všetko v prenosnom prevedení.

Notebook Dell Precision 7720 bude dostupný za cenu od 1699 dolárov.

Mobilná pracovná stanica Precision 7720

Aktualizovaná séria XPS – XPS 13 má konvertibilný model a XPS 15 zase vyšší výkon

 

Čisto nové konvertibilné zariadenie Dell XPS 13 2-in-1 prináša zvýšenú produktivitu prostredníctvom 360 stupňového pántu. Rozšírili sa tak možnosti zobrazenia a z klasického notebooku sa razom stane tablet. Zaujímavá informácia sa týka aj výdrže batérie, až 15 hodín. Konštrukcia je bez ventilátorov, s tichým chodom. Zariadenie môže poháňať procesor 7. generácie Intel Core vPro a k dispozícii je Dell BIOS a softvér pre správu s globálnymi službami ProSupport od spoločnosti Dell.

Konvertibilný notebook XPS 13 2-in-1

Výrobca tiež aktualizoval model notebooku XPS 15, ktorý získal na výkone. Beží na 7. generácii procesorov Intel Core spolu s grafickou kartou GeForce GTX 100 postavenou na architektúre NVIDIA Pascal. Pre bezpečný prístup cez Windows Hello môžu používatelia využiť zabudovanú čítačku odtlačkov prstov.

Konvertibilné zariadenie Dell XPS 13 2-in-1 a notebook Dell XPS 15 sú k dispozícii za cenu začínajúcu sa od 999,99 dolárov, podľa konfigurácie.