Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Tenučký Asus ZenBook 3 Deluxe s veľkým displejom v 13 palcovom tele

Tenučký Asus ZenBook 3 Deluxe s veľkým displejom v 13 palcovom tele
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
6. 1. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Asus minulý rok na výstave Computex predstavil notebook ZenBook 3 a teraz počas veľtrhu CES 2017 sa výrobca pochválil o niečo väčším modelom ZenBook 3 Deluxe, ktorý by mohol byť „protivníkom“ novému Apple MacBook Pro.

Kým pôvodný ZenBook 3 má 12,5 palcový displej a jediný port USB-C, nový ZenBook 3 Deluxe nám o niečo narástol. Vývojárom sa totiž podarilo do 13 palcového tenkého tela osadiť 14 palcový displej s veľmi úzkymi rámami okolo. Jeho rozlíšenie je síce „iba“ 1920 na 1080 bodov, no malo by to pomôcť dlhšej výdrži batérie.

Notebook Asus ZenBook 3 Deluxe

ZenBook 3 Deluxe je poháňaný najnovšou generáciou procesorov Intel Core i7 Kaby Lake, môže mať až 16 GB operačnej pamäte RAM a vnútorné úložisko SSD sa môže vyšplhať až na 1 TB. V tele notebooku zostalo dostatok miesta na tri porty USB-C. Dva z nich pritom podporujú Thunderbolt 3. Je prítomná aj špeciálna čítačka odtlačkov prstov pre bezpečný prístup do systému, ktorá si svoje miesto našla v pravom hornom rohu.

Notebook Asus ZenBook 3 Deluxe

Nový notebook Asus ZenBook 3 Deluxe má hrúbku iba 12,9 milimetrov a váži menej ako 1,36 kilogramu. Asus plánuje jeho uvedenie na trh v priebehu mája, pričom cena sa začína od 1 699 dolárov, v závislosti na konfigurácii.

Notebook Asus ZenBook 3 Deluxe