Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nový OMEN X od HP umožní hráčom rozdrviť svojich protivníkov

Nový OMEN X od HP umožní hráčom rozdrviť svojich protivníkov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
18. 8. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nové herné stroje, ktoré predstavila spoločnosť HP Inc., sú navrhnuté špeciálne pre tých, ktorí vyžadujú ultimátny výkon a dokonalý herný zážitok. Nové herné HP produkty – stolný počítač OMEN X, notebook OMEN 17, monitor OMEN X Curved Display a príslušenstvo OMEN with SteelSeries – boli vytvorené tak, aby ponúkli čo najväčší výkon a možnosť zvoliť si vlastné nastavenia pre ešte intenzívnejšie pocity z každej hry.

„Stolný počítač OMEN X je určený pre skutočných hráčov, ktorí potrebujú mimoriadny výkon v plne prispôsobenom zariadení, niečo, čo nie je úplne bežne dostupné u tradičných výrobcov počítačov,“ hovorí Louis Perrin, riaditeľ oddelenia Consumer products, Personal Systems EMEA v spoločnosti HP Inc. „Inžinieri spoločnosti HP vytvorili unikátny dizajn, ktorý maximalizuje efektivitu chladenia a podporu štandardov v odbore, takže skutoční herní nadšenci môžu využívať najnovší hardvér pre čo najvyšší výkon svojej zostavy.“

OMEN X rozširuje herné portfólio, ktoré bolo predstavené už v máji s cieľom ponúkať najlepší pomer ceny a výkonu. OMEN X je zameraný na intenzívnych hráčov a navrhnutý tak, aby priniesol inovácie do herného segmentu.

Spoločnosť HP Inc. predstavila výkonný herný počítač HP OMEN X

Výkonný stolný počítač pre jednoznačné víťazstvo

 

Stolný počítač OMEN X využíva najvýkonnejšie grafické riešenie až dvoch kariet NVIDIA GeForce GTX 1080 pre čo najvyšší výkon v každej hre a ohromujúcu grafiku. Procesory Intel Core i5/i7 6. generácie s možnosťou pretaktovania v spojení s VR-Ready GPU umožňujú bezchybné zobrazenie virtuálnej reality (VR) a pohlcujúci zážitok z hrania v rozlíšení 4K aj pri tých najnáročnejších AAA hrách.

HP navrhlo prelomový systém chladenia, vďaka ktorému zostane hardvér aj pri záťaži chladný a hráči budú môcť využiť celý jeho potenciál. Chladenie sa skladá z trojkomorového systému určeného pre oddelenie komponentov. Odvod tepla je optimalizovaný pomocou dedikovaného chladenia v každej komore zvlášť. Stolný počítač OMEN X tiež podporuje osadenie až troch 120 mm radiátorov vodného chladenia s vrchným vývodom a stojanček, vďaka ktorému je zariadenie nad zemou a vzduch doň má lepší prístup.

Herný počítač HP OMEN X má zaujímavý dizajn skrine

Medzi ďalšie vlastnosti patria:

• OMEN Control softvér pre modifikáciu a prispôsobenie farby a jasu LED svetiel.

• Šasi plne zodpovedá priemyslovým štandardom pre bezproblémové upgrady a modifikácie.

• Prístup do vnútornej časti aj bez použitia náradia a do šasi vložená séria nástrojov pre následný upgrade.

Možnosť zostaviť si vlastný počítač od základov je pre skutočných hráčov veľmi dôležitá. To je jeden z prvkov, ktorým sa OMEN X odlišuje od konkurencie. PC stavitelia a modderi si môžu zakúpiť samotnú skriňu OMEN X pre povznášajúci zážitok z vlastnej práce. Skriňa má rovnaké vlastnosti chladenia, spĺňa rovnaké priemyslové štandardy a ponúka používateľom jednoduchú stavbu.

Herný počítač HP OMEN X môže byť osadený grafickými kartami GeForce GTX alebo Radeon

Notebook OMEN 17 s novými grafikami od NVIDIA

 

Najnovší 17,3-palcový (43,9 cm) OMEN notebook bol od začiatku pripravovaný s myšlienkou dodať hráčom čo najlepší výkon. Ide o jeden z najsilnejších herných notebookov na trhu, ktorý obsahuje najnovšie grafické karty NVIDIA GeForce GTX a zároveň sa so svojou výškou len 32,9 mm a váhou 3,2 kg radí medzi tie najmobilnejšie.

Notebook OMEN 17 je navrhnutý pre hráčov a ponúka pohlcujúci zážitok a univerzálnosť potrebnú pre neustále súperenie. Medzi nové prvky patria:

• Najnovšie grafické karty NVIDIA GeForce GTX 1060 a 1071 pre rýchle a plynulé hranie pri vysokej energetickej efektivite.

• Displej s technológiou G-SYNC, ktorá optimalizuje hranie vďaka synchronizácii obnovovacej frekvencie displeja s GPU.

• Štyri reproduktory so zvukom od Bang & Olufsen a HP Audio Boost pre realistický zvuk.

• Mini Display Port s podporou duálneho 2K nebo 4K výstupu a streamovania.

• Displej s rozlíšením až 4k s 300 nits pre vyššiu úroveň ostrosti a detailov zlepšuje herný a multimediálny zážitok.

• VR-Ready podpora pre hráčov, ktorí chcú byť pripravení na novú generáciu hrania vo VR.

• 95W polymérová batéria s výdržou až 7,25 hodiny plne podporujúca najnovšie GPU od NVIDIA

Spoločnosť HP Inc. tiež predstavila nový herný notebook HP OMEN 17

HP monitor OMEN X Curved Display vás ohromí

 

Kvalita displeja sa odráža na celkovom hernom zážitku, HP preto predstavuje monitor OMEN X Curved Display, ktorý je ďalším krokom k dosiahnutiu ešte lepšieho a realistickejšieho zážitku pre používateľov. Tento zakrivený displej je prvým od HP, ktorý využíva technológiu NVIDA G-Sync a rozširuje tak možnosť voľby pre zákazníkov, ktorí chcú lepšie pozorovacie uhly a plynulý herný zážitok.

Herný notebook HP OMEN 17 prináša najnovšie grafické karty NVIDIA

OMEN od HP a SteelSeries – víťazstvo na dosah ruky

 

Pre plnohodnotný zážitok a čo najlepšiu výhodu pri hraní s novými produktmi OMEN, HP v spolupráci so SteelSeries predstavujú novú sériu príslušenstva.

• Sadu OMEN Headset with SteelSeries – ľahká konštrukcia s cieľom rovnomerne rozložiť váhu po celej šírke a umožniť tak dlhšie a pohodlnejšie hranie.

• Klávesnicu OMEN Keyboard with SteelSeries – umožňuje personalizáciu vďaka až 16,8 miliónov farieb, z ktorých si hráči môžu vytvoriť unikátne schémy s možnosťou zmeny farieb v závislosti na dianí v hre.

Spoločnosť HP Inc. v spolupráci so SteelSeries vydala aj celý rad príslušenstva, ktorého súčasťou sú slúchadlá, klávesnica, myš a podložka pod myš

• Myš OMEN Mouse with SteelSeries – s prvkami pre bezkonkurenčný výkon a personalizáciu ako RGB osvetlenie, 6 plne programovateľných tlačidiel pre rýchlejšiu akciu a nulovú hardvérovú akceleráciu pre snímanie povrchu 1:1 a presný pohyb myši.

• Podložku pod myš OMEN MousePad with SteelSeries – kvalitná podložka z protišmykovej gumy s odolným a hladkým povrchom pre presný pohyb.

Softvér pre príslušenstvo OMEN je na počítacích predinštalovaný a umožňuje hráčom ľahko využívať jeho funkcie, a to aj naprieč platformami vďaka cloudovým synchronizačným prvkom, ktoré zaistia, že hráč bude mať vždy svoje obľúbené nastavenia.

Herná myš OMEN Mouse with SteelSeries

OMEN Challenge od HP na Gamescom-e 2016

 

HP už po tretíkrát bude organizovať OMEN Challenge na európskom Gamescom-e v jednej z najpopulárnejších hier súčasnosti CS:GO od Valve. V prvej živej hre na Twitchi sa s OMEN Challenge popasujú tímy Mousesports CS GO a Flupsid3 Tactics. Počas hry budú tímy musieť znášať nepriaznivé podmienky, ako napríklad silné nápory vetra a chlad, ktoré otestujú fyzickú zdatnosť a herné schopnosti týchto elitných hráčov. Vyzbrojení najnovšími počítačmi OMEN od HP budú profesionálni hráči dohnaní na hranicu svojich schopností. O rôznych spôsoboch „rozptyľovania“ budú rozhodovať diváci na mieste aj online prostredníctvom vysielania na Twitch.tv.

OMEN Challenge sa uskutoční v ESL Aréne v hale 9 na Gamescom-e v nemeckom Kolíne vo štvrtok 18. augusta o 22:00. Priamy prenos môžu diváci sledovať na www.twitch.tv/omenchallenge.

Herná klávesnica OMEN Keyboard with SteelSeries

Ceny a dostupnosť

 

• Stolný počítač OMEN X bude dostupný na konci septembra s cenou od 2 949,00 eur.

• HP monitor OMEN X Curved Display bude dostupný začiatkom roku 2017.

• Ceny a dostupnosť notebooku OMEN 17 a príslušenstva OMEN by HP with SteelSeries budú spresnené neskôr.

Počítače HP OMEN X sú určené pre náruživých hráčov počítačových hier

(Zdroj: Tlačová správa HP Inc.)