Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Epson: Nový rad úsporných tlačiarní

Epson: Nový rad úsporných tlačiarní
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
12. 3. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Epson rozšírila rad svojich nízkonákladových tlačiarní s atramentovým tankovým systémom (ITS) o šesť nových modelov, ktoré prinášajú veľmi úspornú tlač bez nutnosti meniť zásobníky atramentu.

Epson ponúka nový spôsob tlače, ktorý zabezpečuje bezproblémové výsledky, čo môže ušetriť až 90 % nákladov na každodennú tlač aj pri modeloch ponúkajúcich kapacitu, ktorá postačí na vytlačenie až 12 000 strán čiernobielo a 6 500 strán farebne. Tento rad zahŕňa modely s funkciami skenovania, kopírovania a faxovania (L565), veľkým LCD displejom a slotom na SD kartu umožňujúci jednoduchú tlač bez použitia počítača (L455).

S modelmi L130 a L220 môžete pri použití atramentu, ktorý je súčasťou balenia, vytlačiť neuveriteľných 6 500 strán farebne a 4 000 čiernobielo. K modelom L310, L365 a L455 na domáce použitie sú dodávané dve fľaštičky s čiernym atramentom, ktoré zvyšujú kombinovaný výstup čiernobielej tlače až na 12 000 strán.

Tento rad dopĺňa model L565, ktorý je určený pre malé kancelárie a ponúka funkcie kopírovania a skenovania v rozlíšení 1200 dpi, rozhranie Wi-Fi na bezdrôtovú tlač a funkciu faxu s automatickým podávačom papiera na 30 listov.

Model L455 plní požiadavky na domáce použitie, ktorými sú rýchle riešenie pre tlač, skenovanie a kopírovanie a príležitostne aj tlač fotografií bez nutnosti použitia počítača. Veľký LCD displej a slot pre SD kartu umožňujú ešte jednoduchšiu farebnú tlač najrôznejších kancelárskych dokumentov vo formáte A4 vrátane grafiky, reklamných materiálov a prezentácií.

Model L365 disponuje funkciami kopírovania aj skenovania v rozlíšení 1200 dpi, rozhraním Wi-Fi na bezdrôtovú tlač a rovnako ako modely L565 a L310 ponúka rýchlosť tlače až 9,2 str./min.

Medzi výhody všetkých troch modelov patrí jednoduché nastavenie, spoľahlivá a veľmi úsporná tlač a pokoj na duši, ktorý budete mať vďaka jednoročnej záruke (alebo do 30 000 vytlačených strán). Aj modely L130 a L220 na domáce použitie prinášajú veľmi úspornú tlač s rýchlosťou tlače až 7 str./min. Na tieto produkty poskytujeme jednoročnú záruku (alebo do 15 000 vytlačených strán).

Všetky nové modely s rozhraním Wi-Fi ponúkajú užívateľom službu Epson Connect, vďaka ktorej môžu tlačiť odkiaľkoľvek na svete. Jednoducho odošlete fotografie alebo dokumenty do tlačiarne e-mailom alebo pomocou ovládača vzdialenej tlačiarne. Súčasťou služby Epson Connect je aj aplikácia Epson iPrint na jednoduchú tlač cez rozhranie Wi-Fi z inteligentných telefónov a tabletov.

Dokumenty a fotografie môžete na modeloch L455 a L565 tlačiť priamo z mobilných zariadení, a to vďaka technológiám Apple AirPrint a Google Cloud Print. Vďaka Wi-Fi s jednoduchým nastavením je možné tieto tlačiarne pripojiť k bezdrôtovej sieti.

Tieto modely budú k dispozícii od apríla 2015.

(Zdroj: Tlačová správa Epson)