Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

TS HP: Postavte najdlhšiu slovenskú limuzínu

TS HP: Postavte najdlhšiu slovenskú limuzínu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
2. 2. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť HP pripravila netradičné zakončenie série kreatívnych akcií, pri ktorých si od vlaňajšieho novembra mohli deti vo vybraných nákupných centrách na tlačiarňach HP vytlačiť, vystrihnúť a následne zostaviť svoj papierový model limuzíny.

Počas víkendu 7.2.–8.2. (v sobotu od 9:00 do 21:00 a v nedeľu od 9:00 do 15:00) budú mať deti v bratislavskom Auparku poslednú šancu vyskúšať si, aké je to byť modelárom a prispieť k pokusu o vytvorenie najdlhšej papierovej limuzíny a zápisu do Slovenskej knihy rekordov, ktorý prebehne v nedeľu 8.2.2015 medzi 15. a 18. hodinou.

Akcia sa bude konať v centrálnej zóne Auparku v neprehliadnuteľnom auto-stánku, kde je pripravených 6 pracovísk s pomôckami na strihanie, lepenie, skladanie a tiež vyfarbovanie papierových modelov.

Pod vedením odborníkov si môžu deti (akcia je určená predovšetkým na rozvoj ich kreativity), ale aj celé rodiny vyskúšať, aké je to byť skutočným modelárom. Zapojiť sa do pokusu o rekord sa dá veľmi ľahko – každý návštevník si môže priniesť už hotový stredový diel limuzíny (vystrihovačka sa dá stiahnuť na webe http://h10126.www1.hp.com/files/sk_limuzina-model-white.pdf) alebo ho môžu na mieste zostaviť a pripojiť k ostatným.

HP limuzina

 

Po odovzdaní stredového dielu limuzíny sa záujemcovia môžu zviesť skutočnou štýlovou limuzínou, ktorá na nich bude čakať priamo pri vchode do nákupného centra v nedeľu 8.2. medzi 15. a 18. hodinou.

V priebehu nedeľného popoludnia bude rovnako vyhlásený víťaz súťaže o najlepší papierový model automobilu, ktorá prebiehala od novembra do konca januára na portáli www.zabavadomu.cz.

Tlač vystrihovačiek na mieste zabezpečia tlačiarne HP Deskjet Ink Advantage, ktoré umožňujú ľahké kopírovanie, skenovanie a bezdrôtovú tlač v najvyššej kvalite. Ich atramentové kazety HP Ink Advantage dokážu vytlačiť až dvojnásobne viac strán za rovnaké ceny ako pri predchádzajúcej generácií tlačiarní. Unikátne technológie HP sa navyše postarajú o to, že použité pigmentové atramenty v tlačových hlavách nezaschnú.

Partneri pokusu HP o slovenský rekord vo vytvorení najdlhšieho papierového auta sú spoločnosti: Aupark Shopping Center, KORES a Zväz modelárov SR.

Ďalšie informácie o projekte nájdete na webových stránkach hp.sk/viaczamenej a www.zabavadomu.cz.

(Zdroj: TS Hewlett-Packard)