Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

TS Samsung: Monitory a displeje SMART Signage

TS Samsung: Monitory a displeje SMART Signage
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
12. 1. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Samsung Electronics na veľtrhu spotrebnej elektroniky CES 2015 v Las Vegas predstavila kompletný rad zakrivených monitorov a displej pre komerčné využitie SMART LED Signage.

„Na veľtrhu CES 2015 chceme ukázať, kam sme sa posunuli vo vývoji pokročilých zobrazovacích technológií a priekopníckych zariadení pre komerčné využitie,“ povedal Seok-Gi Kim, Senior Viceprezident divízie Visual Display Business spoločnosti Samsung Electronics. „Naše nové monitory a displeje určené pre firemných zákazníkov otvárajú svojim užívateľom nekonečné možnosti využitia pri každej príležitosti a pre akýkoľvek scenár.“

Nový rad zakrivených monitorov sprostredkuje dokonalý obraz, pričom pre oko je jeho tvar tým najprirodzenejším prostredím, pretože presne kopíruje jeho prirodzené zakrivenie. V ponuke sú dva modely s ultraširokým pomerom strán 21:9 s označením SE790C, ktoré sú dostupné vo veľkosti uhlopriečky 29 a 34 palcov, a ďalej 32-palcový model SE590C.

Tieto špičkové monitory spoločne s modelom SE510C dostupným vo veľkosti 24 a 27 palcov a monitorom TD590C TV-ready o veľkosti 27 palcov by sa mali zaradiť medzi najpredávanejšie modely. Okrem monitorov vystavuje Samsung moderné zobrazovacie riešenie optimalizované pre používanie v rôznom prostredí. Predstavené budú v štyroch zónach: SMART Office, SMART Hotel, SMART Restaurant a SMART LED Signage.

V zóne SMART Office Samsung odhalí UHD a zakrivené monitory zasadené do elegantného prostredia kancelárie. Zóna SMART Hotel návštevníkom sprostredkuje ukážku konektivity, teda rozšírených funkcií hotelových televízorov, ktoré sa napr. vďaka funkcii in-room control dokážu bezdrôtovo pripojiť k celému radu IT zariadení.

Zóna SMART Restaurant bude zahŕňať druhú generáciu SMART Signage televízorov určených malým a stredným podnikom a ukáže, aký vplyv môže mať digitálny displej na zákazníkov. Samsung taktiež prvýkrát predstaví upgradovaný softvér, ktorý môžu využiť aj existujúci majitelia digitálneho panelu a zmodernizovať si staršie verzie. Návštevníci si môžu vyskúšať vytváranie digitálneho menu a ďalšie nové funkcie SMART Signage riešenia.

Bezrámový dizajn, špičková kvalita obrazovky a možnosť nechať si vyrobiť zariadenie na mieru svojim potrebám, to sú hlavné atribúty SMART Signage panelov, ktoré budú vystavené v zóne SMART LED Signage. Hostia budú mať možnosť prezrieť si špičkový signage dispej o veľkosti 2,7 metra na dĺžku a 1 m na šírku, ktorý bude zložený z 12 (6x2) obrazoviek. Tento displej má tiež najmenší rozstup pixelov na trhu, len 1,4 mm.

Prvýkrát budú na CES 2015 predstavené aj UHD monitory podporujúce technológiu AMD FreeSync UE590 a UE850 UHD. Spoluprácu s AMD oznámil Samsung v novembri minulého roka.

(Zdroj: TS Samsung)