Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

TS Antik: Gigabitový internet už v šiestich mestách

TS Antik: Gigabitový internet už v šiestich mestách
Autor:
Alžbeta Harry Gavendová
Zverejnené:
21. 10. 2014
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Gigabitový internet sa rozšíril do Gelnice, Svitu, Veľkých Kapušian a Trebišova - pripojenie s rýchlosťou až 1000 megabitov za sekundu spustil ANTIK Telecom.

ANTIK Telecom spustil svoje gigabitové internetové služby v Gelnici, Svite, Veľkých Kapušanoch aj Trebišove. Po Košiciach a Humennom je momentálne najrýchlejší slovenský internet dostupný už v šiestich mestách. Podstatné navýšenie rýchlosti získajú klienti bez navýšenia mesačných platieb za jednorázový poplatok vo výške 19,92eur. 

„Pokračujeme vo vylepšovaní priepustnosti našej siete v ďalších lokalitách,“ hovorí Igor Kolla, generálny riaditeľ ANTIK Telecom. „Našou taktikou je aktivovať gigabitové služby prioritne v tých častiach miest, kde už prejavili záujem naši klienti.“ Súčasne s nasadením služieb v nových lokalitách Antik rozširuje gigabitové pokrytie aj v Košiciach a Humennom – prvých mestách s ultra rýchlymi internetovými službami na Slovensku.

Technologický upgrade Antiku umožní byť pripravený na ďalší výrazný rast dátových potrieb koncových zákazníkov ako aj pre postupný rozbeh televízie vo veľmi vysokom rozlíšení (4K/UHD). Za upgrade na 1 gbps Antik vyberá jednorázový poplatok 19,92eur splatný až pri samotnom zriadení zrýchleného internetu. Samotné pripojenie s rýchlosťou do 1000mbps od zákazníka aj k zákazníkovi je súčasťou štandardného balíka Antiku, ktorý okrem internetu obsahuje aj TV s viac ako 130 kanálmi, archívom 21 staníc na 20 dní ako aj 40 minút telefonovania do všetkých sietí, všetko spolu za 17,92 eur. Pokrytie bude tento rok dostupné napríklad aj vo Vranove nad Topľou a ďalších mestách. Denne aktualizovanú dostupnosť gigabitového internetu si záujemcovia môžu overiť na www.antik.sk .