Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Najnovšie stremovacie zariadenie NVIDIA SHIELD TV je už aj na Slovensku

Najnovšie stremovacie zariadenie NVIDIA SHIELD TV je už aj na Slovensku
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
19. 1. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

NVIDIA SHIELD TV je maximálne otvorená platforma pre streamovanie mediálneho obsahu, ktorá je postavená na najlepších grafických technológiách a jej najnovšia verzia je už dostupná pre spotrebiteľov.

Najpokročilejšie zariadenie pre streamovanie ponúka tie najlepšie zážitky v oblasti streamovania, hrania a umelej inteligencie. NVIDIA rovnako prináša SHIELD Experience Uprgrade 5.0 do všetkých SHIELD TV zariadení terajších spotrebiteľov (upgrade bude dostupný v njabližších dňoch, a to vrátane updatu na Android 7.0.

NVIDIA SHIELD TV prichádza v novom dizajne (o 40 percent menšie zariadenie, ako predchádzajúci model), a priamo v balení sa teraz nachádza diaľkový ovládač, aj herný gamepad. SHIELD ponúka najlepšie a najkompletnejšie spektrum zábavy pre váš domov.

Najvyšší výkon, streamovanie v 4K a HDR

 

Nový SHIELD TV ponúka tie najlepšie vizuálne zážitky s podporou 4K a HDR a 3x vyšší výkon, ako akékoľvek iné streamovacie zariadenie na trhu. Ponúka tú najširšiu a maximálne otvorenú knižnicu médií v úžasnom 4K rozlíšení s podporou služieb, ako Netflix, YouTube a Google Play Movies.

Vlajková TV aplikácia od YouTube bude pre SHIELD TV rovnako dostupná, a to v priebehu niekoľkých mesiacov, pričom ponúkne úžasné zážitky v 360 stupňových videách.

NVIDIA SHIELD TV podporuje streamovanie obsahu v 4K a HDR

Úžasné hry

 

Čo sa týka herných možností, nenachádza SHIELD TV medzi ostatnými streamovacími boxmi žiadnu konkurenciu. Vďaka hernej kinžinic, v ktorej sa nachádzajú tisíce titulov, si skutočne vyberie každý. Naviac s pripravovaným prírastkom v podobe titulov od Ubisoftu, medzi ktorými nechýba The Division, Far Cry Primal, Watch Dogs 2, Assasin´s Creed Syndicate alebo pripravovaný For Honor (všetky vyjdú v rovnakú chvíľu, ako ich PC verzia).

NVIDIA bude rozširovať svoju službu GeForce NOW o nové tituly každý týždeň. Na ich cloudovú hernú platformu už dorazila aj hra No Man´s Sky od štúdia Hello Games.

SHIELD TV tiež rozširuje portfólio skvelých hier, ktoré jeho ponuku rozširujú natívne. Medzi nadchádzajúcimi titulmi sa nachádza napríklad Tomb Raider, Shadowgun Legends alebo The Witness. Práve ten je už dostupný v Google Playstore.

NVIDIA SHIELD TV prináša používateľom na výber z bohatej ponuky herných titulov

Umelá inteligencia do každej domácnosti

 

V najbližších mesiacoch dostane SHIELD TV nové funkcie, ktoré rozšíria jeho schopnosti umelej inteligencie a domácej zábavy:

• Prvý hands-free Google Assistant vo vašom TV. Google optimalizoval svoju službu Assistant pre televízor tak, že na veľkej obrazovke rovno ukazuje vizuálne odpovede na vaše otázky, vrátane audio odpovede na dotaz. Používajte hlasové povely priamo skrz váš ovládač a ovládajte tak nielen práve prehrávané video.

• Plne integrovaná technológia SmartThings Hub, ktorá okamžite zmení SHIELD v centrum vašej modernej domácnosti a prepojí vás so stovkami inteligentných zariadení.

• NVIDIA SPOT, mikrofón pre ovládanie umelej inteligencie, ktorý vám umožní ovládať všetko z akéhokoľvek miesta vášho domova. K dispozícii bude v druhej polke tohto roku.

NVIDIA SHIELD TV bude podporovať aj službu hlasového ovládania cez Google Assistant

Cena a dostupnosť

 

SHIELD TV je na Slovensku k dispozícii na Alza.sk za cenu 220 EUR, v balení sa nachádza diaľkové ovládanie a herný ovládač. SHIELD PRO bude dostupný 30. januára a ponúkne zariadenie s 500 GB diskom, herným ovládačom a diaľkovým ovládaním s prípojkou na headset za cenu 331 EUR. Samostatný herný ovládač bude k dispozícii za 69,90 EUR, samostatné diaľkové ovládanie za 62,90 EUR a podstavec pre základnú verziu za 25,68 EUR, respektíve 33,02 EUR za Pro verziu. Všetky uvedené ceny sú s DPH.

Softvérové novinky, oznámené pre novú generáciu SHIELD TV, budú súčasťou upgradu firmware SHIELD Experience Upgrade 5.0 pre všetkých súčasných zákazníkov SHIELD zariadení. Upgrade by mal nasledovať v najbližších dňoch.

Súčasťou balenia NVIDIA SHIELD TV je aj diaľkový ovládač a herný gamepad

(Zdroj: Tlačová správa NVIDIA)