Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Vznášajúci reproduktor LG PJ9 sa automaticky nabíja bez prerušenia prehrávania

Vznášajúci reproduktor LG PJ9 sa automaticky nabíja bez prerušenia prehrávania
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
28. 12. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Už v minulosti sme videli pokusy o vznášajúce sa Bluetooth reproduktory, no tieto zariadenia boli skôr takým výstrelkom. Spoločnosť LG Electronics sa však rozhodla priniesť túto technológiou do povedomia širokej verejnosti a oznámila svoj model levitujúceho bezdrôtového reproduktoru s označením PJ9, ktorý má 10 hodinovú výdrž batérie a jej nabíjanie sa spúšťa automaticky, bez prerušenia prehrávania obľúbenej hudby.

Bezdrôtový vznášajúci sa reproduktor LG PJ9 je vyrobený v elegantnom bielom dizajne, inšpirovanom lopatkami turbín. Vnášajúca sa časť obsahuje 360 stupňový, teda všesmerový reproduktor, pod ktorým je umiestnená základňa s nabíjačkou a subwooferom. V prípade, že sa výdrž batérie blíži ku koncu, vnášajúca časť reproduktorového systému automaticky zostúpi k základni a začne sa bezdrôtovo nabíjať bez toho, aby musel používateľ zastaviť prehrávanie hudby.

Spoločnosť LG odhalila nový vznášajúci bezdrôtový reproduktor PJ9

Reproduktor PJ9 je odolný voči vode v kategórii IPX7, čo je rovnaký štandard, aký majú napríklad inteligentné hodinky Apple Watch. Podľa vyjadrenia spoločnosti LG sa s novým reproduktorom dajú spárovať až dve zariadenia súčasne a duálny pasívny žiarič (Dual Passive Radiator) pomáha reprodukovať stredné tóny a výšky.

„Náš najnovší prírastok do našej rastúcej produktovej rady prémiových bezdrôtových audio zariadení je nielen pútavý, ale tiež vyjadruje posolstvo, že sa LG seriózne snaží prinášať používateľom niečo odlišné,“ hovorí pán Brian Kwon, prezident a CEO, LG Home Entertainment Company.

Vznášajúci reproduktor LG PJ9 bude oficiálne predstavený na výstave CES 2017

Zatiaľ nie je známa žiadna informácia o cene či dostupnosti, no spoločnosť LG bude svoj vznášajúci bezdrôtový reproduktor PJ9 prezentovať už budúci týždeň na medzinárodnej výstave spotrebnej elektroniky CES 2017.