Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Sony reproduktory a televízory získajú hlasovú službu Google Assistant

Sony reproduktory a televízory získajú hlasovú službu Google Assistant
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
20. 12. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Používatelia reproduktorov Google Home môžu ovládať toto zariadenie pomocou hlasových príkazov, prehrávať hudbu alebo video z pripojených zariadení a taktiež mu môžu klásť rôzne otázky. Spoločnosť Sony oznámila, že niektoré z jej reproduktorov a televízorov budú môcť využívať výhody služby Google Assistant, vďaka čomu používatelia týchto produktov získajú možnosť prehrávania médií a ovládania pomocou reči.

Spoločnosť Sony oznámila, že niektoré z jej reproduktorov a televízorov budú môcť využívať výhody služby Google Assistant, vďaka čomu používatelia týchto produktov získajú možnosť prehrávania médií a ovládania pomocou reči.

Funkcionalitu Google Assistant je možné aplikovať na nové aj existujúce zariadenia Sony prostredníctvom aktualizácie firmvéru, vrátane všetkých televízorov s operačným systémom Android a niekoľko vybraných modelov reproduktorov, soundbarov a prijímačov Sony so v stavaným Chromecast.

Spoločnosť Sony oznámila zavedenie služby Google Assistant pre hlasové ovládanie vybraných modelov reproduktorov a televízorov

Tieto zariadenia po aktualizácii budú môcť používatelia využívať ako každé iné zariadenie kompatibilné s Google Home prostredníctvom hlasových príkazov. Okrem toho sa zariadenia Sony môžu stať súčasťou skupiuny Google Home Multi-Room Groups, čo umožňuje ľubovoľnú kombináciu zariadení Google, Sony alebo iných kompatibilných zariadení pre synchronizované prehrávanie médií po celom dome.

Medzi kompatibilné zariadenia Sony patria modely soundbarov HT-ST9, HT-NT5, HT-CT790, HT-XT2, HT-RT5, modely prijímačov STR-DN1070, STR-DN1060 a STR-DN860 a modely bezdrôtových reproduktorov SRS-X99, SRS-ZR7, SRS-ZR5 a SRS-HG1.

Kompatibilné zariadenia Sony získajú hlasovú službu Googel Assistant prostredníctvom aktualizácie firmvéru