Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Beoplay H9: Vlajková loď bezdrôtových slúchadiel s potláčaním ruchov

Beoplay H9: Vlajková loď bezdrôtových slúchadiel s potláčaním ruchov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
2. 12. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Bezdrôtové počúvanie, potlačenie okolitých ruchov a to všetko zabalené v pohodlných náušníkoch tesne priliehajúcim k ušiam. Tak to všetko v sebe spájajú nové slúchadlá Beoplay H9 od renomovaného výrobcu audio zariadení Bang & Olufsen.

Nové slúchadlá Beoplay H9 sú silno inšpirované minuloročným modelom H7, aspoň čo sa týka zovňajšku. Obsahujú rovnakú pamäťovú penu v náušníkoch, ktoré sú potiahnuté jahňacou kožou a sú založené na rovnako ľahkom hliníkovom ráme.

Slúchadlá Beoplay H9 sú taktiež vybavené rovnakými 40 mm elektro-dynamickými drivermi, ako má ich predchodca, čo prináša ozvučenie vo frekvenčnom rozsahu 20 Hz až 20 kHz. Bezdrôtové počúvanie hudby má na starosti technológia Bluetooth 4.2 s podporou pre aptX a AAC kodeky. Súčasťou slúchadiel je vymeniteľná batéria s kapacitou 770 mAh, no dá sa k nim pripojiť aj audio kábel, ktorý je súčasťou balenia, a ktorý príde vhod, ak sa vám minie šťava v batérii.

Spoločnosť Bang & Olufsen predstavila novú vlajkovú loď bezdrôtových slúchadiel Beoplay H9

Slúchadlá Beoplay H9 na jedno nabitie vydržia prehrávať až do 16 hodín, pri aktivovaní funkcie potláčania okolitých ruchov sa tento čas skráti na 14 hodín. Potláčanie ruchov môže používateľ aktivovať prostredníctvom vertikálneho posuvného ovládača na dotykovom rozhraní, ktoré je umiestnené na vonkajšej strane pravého náušníka. Technológia pritom využíva mikrofóny pre snímanie okolitého ruchu, ktorý potlačí pomocou vysielania protiľahlých signálov.

Bezdrôtové slúchadlá Beoplay H9 disponujú technológiou pre potláčanie okolitých ruchov

Dotykové rozhranie, tak ako pri modeli H7, tiež umožní používateľovi prijímať hovory z pripojeného smartfónu. Hudba sa dá pozastaviť jediným kliknutím na rozhranie a ovládanie hlasitosti funguje tak, že používateľ po obvode dotykového rozhrania ťahá prstom. Podľa výrobcu by sa slúchadlá takto mali dať ovládať i v rukaviciach.

Bezdrôtové slúchadlá s technológiou potláčania ruchov Beoplay H9 budú dostupné v dvoch farbách, čiernej a krémovej „Argilla Grey“, za odporúčanú maloobchodnú cenu 499 dolárov. Už teraz sú k dispozícii na stránkach výrobcu Bang & Olufsen.

Bezdrôtové slúchadlá Beoplay H9 sa ovládajú pomocou dotykového rozhrania, ktoré je umiestnené na pravom náušníku