Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Viac ako 25 francúzskych firiem bolo zvolených ako CES Innovation Honorees

Viac ako 25 francúzskych firiem bolo zvolených ako CES Innovation Honorees
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
26. 10. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Consumer Technology Association (CTA), ktorá produkuje medzinárodnú výstavu technologických inovácií CES, oznámila, že viac ako 25 francúzskych spoločností bolo vybraných pre ocenenie CES Innovation Honorees, vrátane spoločnosti Xooloo, ktorá bola zvolená ako jeden z prestížnych víťazov Best of Innovation.

Francúzsko je krajinou, ktorá má silnú základňu technologických spoločností, ktoré sa každoročne zúčastňujú veľtrhu CES v Las Vegas. Ich počet rastie exponenciálne, kým tento rok ich vystavovalo 210, už teraz je na CES 2017 zaregistrovaných 219 francúzskych spoločností a očakáva sa, že sa ešte pridajú aj ďalšie.

Oznámenie o udelení CES Innovation Honorees pre viac ako 25 francúzskych spoločností sa uskutočnilo v priebehu štvrtého ročníka akcie CES Unveiled Paris, čo je poldenná spoločenská udalosť, ktorá spája novinársku verejnosť a priemyselných analytikov s kľúčovými technologickými spoločnosťami, ktoré predstavujú inovatívne technológie pre CES 2017.

Viac ako 25 francúzskych firiem bolo zvolených ako CES Innovation Honorees

Program CES Innovation Awards je každoročná súťaž, ktorá vyzdvihuje vynikajúci dizajn a technologické inovácie v produktoch spotrebiteľskej elektroniky. Program udeľuje ocenenia v 28 kategóriách v dvoch úrovniach – Honoree a Best of Innovation. Produkt, ktorý získa ocenenie Best of Innovation je najlepšie hodnotený produkt v rámci každej kategórie a bude vystavený počas Innovation Awards Showcase v priestoroch múzea Henryho Forda na CES 2017 od 5. do 8. januára v Las Vegas.

„Tento rok sme dostali rekordný počet prihlášok pre Innovation Awards, no rekordný počet prišiel i z Francúzska, čo demonštruje pokračujúci záväzok tejto krajiny v oblasti technologických inovácií,“ povedal Gary Shapiro, prezident a CEO, Consumer Technology Association. „Okrem dvoch ocenení Best of Innovation Honorees z Francúzska, bolo pomenovaných aj ďalších 46 francúzskych produktov titulom Innovation Awards Honorees. Tieto prelomové produkty podnecujú priemysel spotrebiteľských technológií pre zlepšenie našich životov a pre celkovo lepší svet.“

Viac ako 25 francúzskych firiem bolo zvolených ako CES Innovation Honorees

Každá kategória ocenení CES Innovation Awards je hodnotená tromi členmi poroty zloženej z nezávislého priemyselného dizajnéra, nezávislého inžiniera a člena odbornej tlače. Tím porotcov posudzuje produkty na základe ich technológie, dizajnu, funkcionality, spotrebiteľského zážitku a ako dokáže zaujať v porovnaní s konkurenciou na trhu. Každý hodnotený produkt pritom musí byť pre trh úplne nový.