Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

JBL a HTC oficiálne vydávajú svetovo prvé slúchadlá s konektorom USB-C

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
9. 8. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Prvé slúchadlá na svete s konektorom USB typu C, od spoločnosti JBL, nesú názov Reflect Aware C a sú už k dispozícii na objednávku. Slúchadlá so športovým zameraním a technológiou adaptívneho potláčania šumu boli prvýkrát oznámené v apríli tohto roku.

Spoločnosť JBL predstavila slúchadlá Reflect Aware C spolu so smartfónom HTC 10. Slúchadlá s vysokou kvalitou zvuku a technológiou odstránenia okolitého ruchu sa pripájajú cez štandardný konektor USB-C, ktorý sa pomaly stáva normou pre Android zariadenia a notebooky. Vďaka tomu môžu byť slúchadlá ideálnym spoločníkom pre moderné smartfóny.

Spoločnosť JBL a HTC vydávajú slúchadlá Reflect Aware C s konektorom USB typu C

Kombinácia audio výstupu, prenosu dát a nabíjania cez jediný port umožňuje tvorcom mobilných zariadení vyrobiť ľahšie a tenšie slúchadlá, alebo môžu získaný priestor využiť pre väčšie batérie. USB konektor typu C tiež napája slúchadlá, takže nie je potrebné sa zaoberať samostatným akumulátorom.

Slächadlá JBL Reflect Aware C sú údajne prvé slúchadlá na svete s konektorom USB-C

Slúchadlá JBL Reflect Aware C disponujú technológiou pre potláčanie okolitého ruchu, ktorá dokáže účinne eliminovať rušivé zdroje zvuku pri počúvaní huby cez slúchadlá. Vďaka 14,8 milimetrovým dynamickým driverom a frekvenčnej odozve 10 až 22 Hz sú slúchadlá cielené na športové využitie. K tomu dopomáha ergonomický tvar a odolnosť voči potu a vode. Káble sú navrhnuté tak, aby sa zabránilo ich zmotávaniu, pričom sú vysoko reflexívne, takže sú slúchadlá s používateľom ľahko viditeľné v noci.

Slúchadlá JBL Reflect Aware C disponujú technológiou pre adaptívne potláčanie okolitých ruchov

Podľa spoločnosti HTC môžete v súčasnosti získať zadarmo pár slúchadiel JBL Reflect Aware C až do minutia zásob, a to v prípade, že si zakúpite smartfón HTC 10 z internetových stránok spoločnosti. Slúchadlá Reflect Aware C sú tiež k dispozícii samostatne na objednávku, a to výhradne z webových stránok spoločnosti HTC. Slúchadlá sú vyrábané v čiernej alebo bielej farbe a ich cena je 199 dolárov.

Slúchadlá JBL Reflect Aware C budú k dispozícii v čiernej alebo bielej farbe