Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Prenosný reproduktor v tvare batohu poriadne ozvučí vaše okolie

Prenosný reproduktor v tvare batohu poriadne ozvučí vaše okolie
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
13. 7. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Dávno sú za nami časy, kedy niektorí ľudia chodili po uliciach s kazetovým magnetofónom na ramene, no vyzerá to tak, že táto myšlienka sa teraz vracia v podobe prenosného bezdrôtového reproduktoru BeatBringer, ktorý sa dá nosiť ako batoh, a ktorý svojím výkonom rozhodne ohúri okolie, teda v prípade, že ho nebude otravovať.

Celý koncertný výkon reproduktora BeatBringer je namontovaný na chrbte s popruhmi a dá sa tak nosiť všade ako batoh. Reproduktor je optimalizovaný pre vonkajšie použitie s výkonom 110 dB. O ozvučenie sa postará dvojica 6 palcových neodymových basových reproduktorov a dvojica 25 milimetrových výškových reproduktorov.

Prenosný bezdrôtový reproduktor BeatBringer sa dá jaednoducho prenášať ako batoh

Audio systém je poháňaný štvorkanálovým zosilňovačom, z ktorých dva sú 75 wattové a dva 25 wattové. Prenosný reproduktor BeatBringer ja napájaný prostredníctvom zabudovanej lítium-iónovej batérie s kapacitou 4400 mAh, ktorá by mala údajne poskytnúť až 15 hodín hudobnej zábavy pri normálnej alebo zvýšenej hlasitosti. Ak sa nachádzate na mieste bez elektrickej zásuvky, batéria sa dá ľahko vymeniť za náhradnú.

Rovnako ako množstvo súčasných bezdrôtových reproduktorov sa aj BeatBringer pripája k mobilnému zariadeniu prostredníctvom Bluetooth či NFC pripojenia, ako aj cez štandardný 3,5 mm konektor. Navyše je možné prepojenie viacerých reproduktorov do jedného reťazca.

Poriadny výkon prenosného reproduktora BeatBringer má na svedomí dvojica basových a dvojica výškových reproduktorov

Vzhľadom na to, že je reproduktor špeciálne určený pre pouličné párty, hudobné festivaly, beh, bicyklovanie, korčuľovanie, alebo len na predvádzanie sa, je zabalený do ABS polymérovej konštrukcie, ktorá je odolná voči nárazom. Podľa výrobcu majú basové reproduktory kompozitnú membránu, ktorá ich robí odolnými voči vode, no nie je zmienka o tom, či sú podobne chránené aj výškové reproduktory.

Prenosný reproduktor BeatBringer s výkonom 110 dB určite poriadne ozvučí vaše okolie

Svojou váhou 6 kilogramov je reproduktor BeatBringer na míle vzdialený od väčšiny prenosných reproduktorov, no to nie je v skutočnosti podstatné. Ide o ten pocit z poriadneho ozvučenia kdekoľvek sa nachádzate. Navyše bude k dispozícii aj limitovaná edícia športových reproduktorov pokreslená graffiti umelcom Becomeone. Prenosné bezdrôtové reproduktory BeatBringer budú od 14. júla súčasťou start-up kampane na portáli Kickstarter.

Prenosný reproduktor BeatBringer bude dostupný aj v limitovanej edícii v graffiti prevedení