Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Zubná kefka GlareSmile s tromi hlavicami vyčistí vaše zuby už za 10 sekúnd

Zubná kefka GlareSmile s tromi hlavicami vyčistí vaše zuby už za 10 sekúnd
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
23. 6. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Správne čistenie zubov s bežnými kefkami je zvyčajne otázkou niekoľkých minút, no nová inovatívna zubná kefka GlareSmile zvládne vaše zuby dôkladne vyčistiť za zlomok času. Táto elektrická zubná kefka s neobvyklým tvarom by to totiž mala zvládnuť za neuveriteľných 10 sekúnd.

Elektrická zubná kefka GlareSmile používa na čistenie zubov nie jednu hlavicu so štetinami, ale rovno tri. To by malo podľa výrobcu poskytnúť automatizované čistenie zubov, kedy používateľ pohybuje kefkou v ústach, zatiaľ čo trojica hlavíc s čistiacimi štetinami pokryje zuby zo všetkých strán a pomocou otáčavého pohybu odstraňuje zubný plak.

Elektrická zubná kefka GlareSmile využíva inovatívnu technológiu trojice hlavíc pre dôkladné čistenie zubov

Používateľ si môže vybrať medzi rôznymi režimami pre čistenie, vrátane manuálneho nastavenia, ktoré umožňuje prispôsobiť rýchlosť a tlak pri citlivých zuboch, ktoré sa čistia jemnejšie a pri nižšej rýchlosti. Nechýba ani špeciálny režim pre čistenie ďasien. Zubná kefka je vybavená 1,77 palcovým dotykovým displejom, ktorý slúži práve na výber čistiacich režimov.

Zubná kefka GlareSmile je určená pre deti od piatich rokov a mohla by sa stať užitočným nástrojom najmä pre deti, zdravotne postihnutých, starších ľudí, ktorí nemajú naučenú správnu techniku čistenia, alebo majú zníženú pohyblivosť vo svojich rukách.

Hlavice zubnej kefy GlareSmile sú vymeniteľné a dotykový displej vám umožní meniť režimy čistenia zubov

Zubná kefka sa dobíja prostredníctvom USB portu a súčasťou voliteľného príslušenstva je i solárna nabíjačka. Čistiace hlavice sú vymeniteľné, čo znamená, že kefku môžu používať aj viacerí členovia domácnosti. K dispozícii je preto aj nabíjacia stanica s priestorom pre umiestnenie ďalších čistiacich hlavíc. Kefka navyše spolupracuje s mobilnou aplikáciou alebo počítačom, kde zobrazí čas čistenia, úroveň tlaku pri čistení a ďalšie údaje spojené s čistením zubov.

Elektrická zubná kefka GlareSmile sľubuje vyčistenie vašich zubov iba za 10 sekúnd

Elektrická zubná kefka GlareSmile je súčasťou start-up kampane na portáli Kickstarter, kde sa dá získať finančnou podporou v hodnote 99 dolárov. Za predpokladu že bude kampaň úspešná, by mali byť prvé kusy zasielané podporovateľom kampane v decembri tohto roku, s možnosťou výberu z až ôsmych jasných farieb.

K dispozícii je až osem farebných varián zubnej kefky GlareSmile