Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

NAY: Holiaci strojček BRAUN Series 7-799-7cc Wet&Dry

Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
8. 12. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Ak patríte k mužom, ktorí si dajú záležať na výzore, určite viete, že starostlivo upravená brada a fúzy sú tou prvou vizitkou, ktorou sa dá upútať okolie. Či už máte radi hladko oholenú pokožku alebo nosíte pestované strnisko, holiaci strojček BRAUN Series 7-799-7cc Wet&Dry môže byť v tomto smere mimoriadne nápomocný.

Základ šikovnosti holiaceho strojčeka BRAUN Series 7 ako aj presných výsledkov, tvorí sonická technológia s 10 000 jemnými vibráciami za minútu. Ako jediné na svete dokáže toto zariadenie pri priblížení tváre definovať hustotu porastu a určiť tak potrebné nastavenia.

Strojček sa dokáže požiadavkám prispôsobiť tromi prednastavenými režimami holenia: normálny, intenzívny a posilnený TurboModom pre komplikované zóny tváre.

Práve problematické zóny zvláda strojček naozaj ukážkovo, vďaka patentovanému systému lišty ActiveLift™, s ktorou zachytáva aj fúzy priliehajúce k pokožke. Lišta vykoná 130 pohybov za sekundu. Aktívne nadvihuje a holí chĺpky priliehajúce k pokožke, ktoré sa najčastejšie nachádzajú na záhyboch medzi bradou a krkom.

Dôkladné holenie zabezpečuje aj planžeta OptiFoil™ s ergonomickým tvarom a veľkosťou. Dokáže zachytiť veľkú plochu pokrytú fúzmi a odstrihnúť ich na minimum. S otočnou hlavou strojčeka a pohyblivými planžetami sa BRAUN prispôsobí rôznym záhybom na tvári. Pre úpravu dlhého porastu má strojček navyše vo výbave presný zastrihávač fúzov.

Holenie s BRAUN Series 7 je možné aj pod tečúcou vodou, čo ocenia najmä muži s citlivou pokožkou. Stroj dokonca odolá vode až do hĺbky 5 metrov, takže aj keď padne do vane plnej vody, nič sa mu nestane.

BRAUN myslel i na starostlivosť a hygienu strojčeka. Stačí ho vložiť do čistiacej stanice s alkoholovou tekutinou. Nielen, že zo strojčeka odstráni 99,99 % známych baktérií, ale v piatich krokoch ho čistí, dezinfikuje, nabíja, premazáva a suší stlačením jediného tlačidla. Ak máte naponáhlo, stačí si zvoliť rýchlo-čistenie a systém strojček prečistí len do 25 sekúnd.

Strojček sa dokáže plne nabiť už za hodinu, a preto sa dá potom používať až 50 minút bez káblového pripojenia. Všetky potrebné informácie pritom zobrazuje dobre čitateľný LCD displeji.

Strojček BRAUN Series 7-799-7cc Wet&Dry prináša holeniu komfort a pohodlnosť. Môže sa teda stať vašim dvorným holičom, ktorý sa navyše vďaka svojmu atraktívnemu vzhľadu hodí do každej kúpeľne.

(Toto produktové video vzniklo v spolupráci s NAY Elektrodom a produkt si môžete zakúpiť tu.)