Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Akcia CES Unveiled New York poodhalila inovatívne novinky

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
18. 11. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Už po jedenásty krát sa v New Yorku konala akcia CES Unveiled, na ktorej mali návštevníci možnosť k nahliadnutiu, aké najviac očakávané nové produkty a technológie budú súčasťou medzinárodnej výstavy CES 2016. Tohtoročná akcia predstavila viac ako 30-tich vystavovateľov, ktorí prinášajú inovácie z oblastí automobilovej techniky, zdravia a fitnes, športu, inteligentných domácností, virtuálnej reality a mnohých ďalších.

Na akcii CES Unveiled New York vystúpil tiež za organizátorov pán Gary Shapiro, ktorý oznámil dôležitú zmenu názvu združenia zastrešujúceho výstavu CES 2016. Združenie doteraz známe pod pojmom Consumer Electronics Association sa tak po novom premenovalo na Consumer Technology Association.

Medzi vystavovateľov, ktorí sa na akcii CES Unveiled New York mohli pochváliť svojimi technológiami patrili Bosch, Brainbit, Cobra Electronics Corp, Ecovent, E Ink, Electric Jukebox, Innohome Oy, Klaxoon, Orée, Ouraring Inc, ROLI, Sengled, Skulpt Inc., The Bubbles Co., The ONE Smart Piano a:

adidas Digital Sports: Pre šport ako súčasť našej DNA si spoločnosť pripravila softvér a nositeľnú elektroniku, ktorá umožní ľuďom realizovať svoje športové ja v optimálnej a zdravej miere.

Astella&Kern: Značka známa najmä u audiofilov, figuruje ako svetová jednotka v oblasti prenosných audio prehrávačov s vysokým rozlíšením zvuku, kvalitného domáceho audia a doplnkov pre podporu formátov 32-bit / 384 kHz PCM audia a DSD.

AV Concept Products: So zariadením AIO znovuobjavia používatelia svoje obľúbené filmy. Môžu prežívať svoje obľúbené hry a zmeniť spôsob, akým sa doteraz bavili.

CEA Foundation: CEA je pridružená charitatívna nadácia, ktorá podporuje neziskové organizácie, ktoré pomocou technológií prinášajú zlepšenie života u seniorov a ľudí so zdravotným postihnutím.

Control4: Spoločnosť ponúka riešenie, ktoré prostredníctvom Internetu vecí prepojí všetky vaše obľúbené zariadenia do skutočnej inteligentnej domácnosti.

FLIR Systems Inc.: Najnovšie tepelné zobrazovacie zariadenia FLIR System zlepšia vizuálne vnímanie a povedomie pre domácnosti, prácu i zábavu.

GENII: Zariadenie CAST je centrom domácej zábavy, ktoré plynule prepája vaše zariadenia a umožňuje zábavu streamovať v reálnom čase so svojimi priateľmi a rodinou.

Insensi: Vďaka telefónu ILY môžete byť jednoducho prepojený s vašou rodinou. Je jedno, kde sa nachádzate a ako rozumiete technológiám, telefón vás vždy ponechá v kontakte s ostatnými.

IonVR: Zariadenie pre mobilnú virtuálnu realitu, ktoré využíva vstavaný hardvér, ktorý premení takmer akýkoľvek smartfón na vysoko kvalitnú zábavu vo virtuálnej realite, aká je momentálne k dispozícii.

JAM Wireless Audio: Debutujú dva nové produkty, ultra-robustný reproduktor pre vonkajšie použitie a modulárny bezdrôtový Wifi reproduktor pre domácnosť.

Keyssa, Inc.: Technológia Kiss Connectivity umožňuje používateľom rýchlo a bezpečne prenášať obrovské množstvo dát a videí bez potreby drôtov alebo mechanických konektorov.

Lifesite Inc.: Bezpečné webové riešenie pre ukladanie, správu a prístup k dôležitým informáciám v každej fáze vášho života.

Living in Digital Times (LIDT): Spoločnosť produkuje konferencie, výstavy a akcie tak, že zapája najnovšie inovácie, ktoré majú vplyv na technológie a životný štýl.

Lutron Electronics: Popredný výrobca energeticky úsporných svetiel, tienidiel a ovládačov teploty pre nové aj existujúce domácnosti a kancelárie.

Memento Electronic Inc.: Memento je inteligentný dekoratívny obrazový rám s displejom v rozlíšení 4K Ultra HD.

NeuroMetrix Inc.: Predstavil Quell, revolučnú technológiou vo forme nositeľnej intenzívnej stimulácie nervov, ktorá poskytuje úľavu od chronickej bolesti po celom tele bez nutnosti brania akýchkoľvek liekov.

PicoBrew: Plne automatické zariadenie na varenie piva, s ktorým sa dajú pripravovať miniatúrne súdky čerstvého piva s pomocou výbavy PicoPak z pivovarov po celom svete.

SensoSphere: Robotická guľa s Wifi pripojením obsahuje kameru, mikrofón, reproduktor a senzory na monitorovanie životného prostredia či monitorovanie domova na diaľku.

SMARTwheel Inc.: Prvý inteligentný poťah na volant, ktorý pomáha predchádzať rozptýleniu a nepozornosti vodiča a zavádza platformu pre zlepšenie vodičových skúseností.

ToughTested: Značka spotrebnej elektroniky, ktorá vytvára odolné mobilné príslušenstvo pre tých, ktorí pracujú a hrajú v najnáročnejších prostrediach a podmienkach.

Tieto aj mnohé ďalšie novinky zo sveta technológií budú mať možnosť vidieť návštevníci medzinárodnej výstavy spotrebnej elektroniky CES 2016, ktorá sa bude konať od 6. do 9. januára 2016 v americkom meste Las Vegas.

CES 2016, CES, CEA, Consumer Electronics Association, Consumer Technology Association, CTA, výstava, Las Vegas, elektronika, technológie, novinky, inovácie, vystavovatelia, CES Unveiled, CES Unveiled New York, New York