Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

AVDK 2015: Reproduktory Bose SoundTouch a 4K televízor Loewe

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
7. 11. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť BaSys SK predstavila na výstave Audio, video a domáce kino 2015 modelovú radu reproduktorov Bose SoundTouch a 4K televízor Loewe s poriadne veľkou uhlopriečkou.

- „V dnešnej dobe ľudia chcú multimédia používať naozaj a prehrávať z tých zariadení úplne jednoduchým spôsobom. A tomu sa musel asi podrobiť aj americký výrobca Bose,“ hovorí pán Ľubomír Straka, šéfredaktor, Techpedia.SK.

„Áno. My by sme tuto chceli prezentovať novú modelovú radu produktov, ktorá sa volá SoundTouch. Pre nás je dôležité mať kvalitný zvuk, to znamená dôraz na kvalitu a jednoduchosť užívania. Čiže predstavte si vozidlo, kde máte v autorádii šesť predvolieb a vždycky si pustíte, stlačíte gombík a hrá vám hudba, ktorú chcete. To isté prináša americký výrobca Bose, to znamená môžete si cez aplikáciu navoliť do pamäte preset, to znamená jednotku mám internetové rádio, dvojku mám hudbu z úložiska, trojku mám nejaké servre, ktoré sú bežne dostupné. Prípadne ešte môžem využiť konektivitu cez Bluetooth,“ zariadenia predstavuje pán František Maté, BaSys SK.

- „A toto si musím predvoliť cez nejakú aplikáciu?“

„Áno. Podstatné je, že to úvodné nastavenie je cez aplikáciu, ktorá sa takisto volá SoundTouch, ale potom, keď si to dáte do presetov, už nemusíte používať žiadne ďalšie zariadenie. Je to veľmi jednoduché – SoundTouch,“ uzatvára pán František Maté, BaSys SK.

- „4K televízor v dnešnej dobe by mal mať aj poriadnu veľkosť, tak ako tento fešák za mnou.“

„To samozrejme má. Loewe, čoby nemecký výrobca, tak tento televízor má veľkosť uhlopriečky 216 centimetrov,“ televízor predstavuje pán Miroslav Řezník, BaSys SK.

- „Čo sa týka samotnej obrazovky, tak je niečím zaujímavá? Má nejakú technológiou?“

„Má technológiou plošného podsvietenia, ktorá je v podstate nutná pri takto veľkej uhlopriečke, tak aby bol ten obraz rovnomerne podaný.“

- „Keď som napríklad v kuchyni a mám televízor v obývačke, tak je nejaká šanca, že mám vždy dobrý obraz a vždy nemusím nakláňať hlavu, ale vidím všetko to, čo potrebujem?“

„Motorický podstavec, 45 stupňov doľava a doprava, týmto ovládačom.“

- „A predpokladám, že je to Smart televízor, takže už nejako musí fungovať s tými aplikáciami?

„Aplikácií je celá rada, ale najzaujímavejšia z nich je možnosť využitia toho televízoru, kedy jeden program nahrávam, druhý sleduje manželka a tretí ja v kancelárii vedľa v miestnosti. A úplne nezávisle.“

- „Na nejakom inom zariadení, asi?

„Áno, na tablete,“ uzatvára pán Miroslav Řezník, BaSys SK.