Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Prezident spoločnosti Samsung bude prednášať o reálnom využití Internetu vecí

Prezident spoločnosti Samsung bude prednášať o reálnom využití Internetu vecí
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
22. 10. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Na medzinárodnom veľtrhu spotrebnej elektroniky CES 2016 vystúpi ďalšia známa osobnosť, ktorou je prezident a riaditeľ marketingu spoločnosti Samsung, pán Dr. WP Hong. Jeho prednáška v priestoroch Venetian Palazzo Ballroom je naplánovaná na štvrtok 7. januára o 9:00 miestneho času. Veľtrh CES 2016 bude prebiehať od 6. do 9. januára v americkom Las Vegas, štát Nevada.

Na prednáške poskytne Dr. Hong informácie o tom, ako Samsung postupuje od vízie k reálnemu nasadeniu Internetu vecí, so zameraním na hmotné riešenia a produkty v oblastiach, ktoré úzko súvisia s naším každodenným životom. Špecifický dôraz je pritom kladený na bezpečnosť údajov v Internete vecí, s čím súvisia aj používateľsky orientované mobilné platobné riešenia.

CES 2016, prezident, Samsung, Dr. WP Hong, PhD., prednáška, Venetian Palazzo Ballroom, Las Vegas, GALAXY, cloud, Internet vecí, IoT, Internet of things, technológie, novinky

Pred tým, ako sa Dr. Hong dostal na súčasnú pozícii, výrazne prispel k založeniu značky Samsung GALAXY, ktorá sa stala synonymum pre populárne a pokročilé Android zariadenia. Ako vedúci globálnej produktovej stratégie, Dr. Hong dohliadal na transformáciu Samsungu na lídra v oblasti sofistikovaných mobilných produktov.

Okrem toho bol aj hnacou silou pre presadzovanie inovácii v segmente Internetu vecí, multi-obrazovkových systémov, cloudových vzdialených úložísk, hudby, videa, elektronických kníh a herných služieb. Dr. Hong pred príchodom do spoločnosti Samsung zberal skúsenosti v odvetví mobilných komunikácií ako vedecký pracovník a podnikateľ a to ako v USA tak i Kórei. Je držiteľom magisterského titulu a PhD. z univerzity v Michigane.