Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

P5: Výkonné slúchadlá do uší pre realistické hranie

P5: Výkonné slúchadlá do uší pre realistické hranie
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 9. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Slúchadlá Sound BlasterX P5 ako menšie a ľahšie riešenie náhlavnej súpravy s vylepšenou izoláciou sú zostavené z dvoch vyladených veľmi citlivých 7mm FullSpectrum meničov s bassreflexmi pre hlboké basy a čisté výšky, a vysoko výkonným viacsmerovým mikrofónom na kábli pre optimálne zachytenie hlasu.

Na rozdiel od iných ťažkých basových herných slúchadiel do uší s mikrofónom, ich dobre vyvážený zvuk ponúka širokú zvukovú škálu s rýchlou odozvou, ktorá poskytuje hráčom taktickú výhodu vďaka schopnosti vnímať stopy, hĺbky a rozmiestnenie úplne presne.

Slúchadlá sú vyladené tak, aby zintenzívnili zážitok z počúvania, pričom hráčom umožňujú vychutnať si úžasnú kvalitu detailov počas hrania hier dlhé hodiny bez únavy. Slúchadlá Sound BlasterX P5 nastavujú nový štandard audiofilných slúchadiel do uší pre hry, pričom prinášajú silný zvuk aj pri nízkych hlasitostiach.

• Titánom potiahnutá membrána
• Vyladené 7mm FullSpectrum meniče
• Vysoká citlivosť, nízka impedancia
• Vysoko výkonný mikrofón s ovládaním hovorov a prehrávania na kábli
• Prémiová pokročilá izolácia hluku
• 3 veľkosti mäkkých špirálovo tvarovaných silikónových štupľov
• Ochranné púzdro v balení

Creative, Sound BlasterX, Sound BlasterX P5, slúchadlá, slúchadlá do uší, herné slúchadlá, technológie, novinky

Slúchadlá Sound BlasterX P5 tiež prichádzajú so softvérom BlasterX Acoustic Engine Lite pre počítače, ktorý hráčom umožní prispôsobiť si ich zvukové profily v hrách, ktoré hrávajú. Slúchadlá sú navrhnuté tak, aby inteligentne znižovali rozptýlenie a zintenzívňovali zvukové detaily v hrách, čo hráčom prinesie výhodu.

Napríklad, v hre ‘First-Person Shooter’ zintenzívňujú priestorovú realitu a vnímanie virtuálneho priestoru, v hre ‘Action & Adventure’ zvyšujú realizmus pre filmový zážitok, v hre ‘Real Time Strategy’ zvyšujú prehľadnosť a znižujú rozptýlenie, takže hráči sa môžu sústrediť, keď čas hrá proti nim, a v hre ‘Driving’ zosilňuje detaily, ako sú napríklad zvuky pneumatík závodných áut jazdiach okolo – umožňuje hráčom počuť jemné rozdiely počas pretekania.

Slúchadlá Sound BlasterX P5 sa budú predávať za cenu 69.99 EUR a budú dostupné v internetovom obchode na creative.com od konca Októbra 2015.

Creative, Sound BlasterX, Sound BlasterX P5, slúchadlá, slúchadlá do uší, herné slúchadlá, technológie, novinky

(Zdroj: Tlačová správa Creative)