Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

SB Roar 2: Menší a ľahší bezdrôtový reproduktor

SB Roar 2: Menší a ľahší bezdrôtový reproduktor
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 9. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Creative Technology Ltd predstavila nový variant úspešného predchodcu prenosného bezdrôtového Bluetooth® reproduktora Sound Blaster® Roar – menší, ľahší, zvodnejší Sound Blaster Roar 2. Úplne nový prenosný bezdrôtový Bluetooth reproduktor Sound Blaster Roar 2 si zachoval 5 meničov, prevedenie a životnosť batérie rovnaké ako má pôvodný Sound Blaster Roar – ale teraz je o 20% menší a o 10% ľahší. Je dostupný v bielej a čiernej farbe.

Reproduktor Sound Blaster Roar 2 taktiež prichádza s dvoma úplne novými vlastnosťami, ktoré u pôvodného reproduktora Sound Blaster Roar nenájdete:

• Väčšia flexibilita s možnosťou výberu umiestnenia a akustiky

Užívatelia si môžu vybrať medzi umiestnením reproduktora vodorovne s vyváženým priestranným zvukom alebo vertikálne s hlasnejším a priamejším smerovaním zvuku.

• Pulzujúce pasívne basové radiátory s nádhernou úpravou

SoungBlaster Roar 2, reproduktor, bezdrôtový reproduktor, Bluetooth, Creative, Roar 2, technológie, novinky

Pasívne basové radiátory reproduktora Sound Blaster Roar 2 sú priechodné s nádhernou povrchovou úpravou. Vďaka pulzujúcim radiátorom - užívatelia teraz môžu nielen počuť silu basov, ale môžu skutočne cítiť a vidieť silu basov v akcii.

Sound Blaster Roar 2 je vybavený integrovanou microSD WMA a MP3 prehrávačom, ktoré užívateľom umožňujú prehrávať audio priamo z microSD karty, takže užívatelia nemusia mať vždy pri sebe svoj smartfón, aby si mohli prehrávať hudbu. Prehrávač dokonca umožňuje užívateľom preskočiť hudobnú zložku tak, aby mohli prejsť na ďalšie skladby rýchlejšie bez toho, aby museli zdĺhavo prechádzať jednotlivo všetky skladby.

Zabudovaný vysoko kvalitný mikrofón zabezpečuje jasné čisté 360° snímanie hlasu, Sound Blaster Roar 2 je schopný prijímať hovory počas pripojenia k telefónu cez Bluetooth.

SoungBlaster Roar 2, reproduktor, bezdrôtový reproduktor, Bluetooth, Creative, Roar 2, technológie, novinky

Sound Blaster Roar 2 je vybavený integrovaným hlasovým záznamníkom využívajúcim vstavaný mikrofón, čím umožňuje univerzálne nahrávanie všetkých druhov zvuku – volania, externé hlasy alebo aj streamovať hudbu – priamo na microSD kartu. Táto funkcia je ideálna na nahrávanie hlasových poznámok, prednášok, rozhovorov, telekonferečných zasadnutí a obchodných či firemných stretnutí.

Reproduktor je možné pripojiť bezdrôtovo cez Bluetooth a využívať aptX® a AAC kodeky pre zvuk v čo najvyššej kvalite s čo najnižšou možnou latenciou. Reproduktor o veľkosti brožúry je taktiež vybavený najnovšou verziou NFC technológie, ktorá užívateľom umožňuje rýchlo a jednoducho sa pripojiť k Bluetooth zariadeniam, ktoré vyžadujú iba jednoduché ťuknutie chytrého zariadenia s technológiou NFC k reproduktoru pre spárovanie. K reproduktoru Sound Blaster Roar 2 môžu byť súčasne pripojené až dve Bluetooth zariadenia.

SoungBlaster Roar 2, reproduktor, bezdrôtový reproduktor, Bluetooth, Creative, Roar 2, technológie, novinky

V režime spánku reproduktor Sound Blaster Roar 2 postupne znižuje svoju hlasitosť, až sa automaticky vypne. Táto funkcia umožňuje jemné a postupné zaspávanie a zároveň chráni batériu reproduktora pred vybitím, a to automatickým vypnutím po určitom čase tým, že nebude zapnutý celú noc. Túto funkciu tiež ocenia rodičia malých detí, ktorí si môžu nahrať čítanie rozprávky na dobrú noc a následne ju svojim deťom pred spaním prehrávať.

Reproduktor Sound Blaster Roar 2 nie je len bezdrôtový reproduktor pre chytré zariadenia. Užívatelia si môžu reproduktor pripojiť k počítačom alebo Mac-om cez USB, kde si môžu vychutnať čistý digitálny zvuk na svojom počítači alebo notebooku. Pripojenie reproduktora cez USB umožňuje spracovávať zvuk cez rozšírený softvér na stiahnutie Sound Blaster Control Panel so sadou technológií SBX Pro Studio™, vďaka ktorej môžete vylepšiť svoj zvuk v reálnom čase.

Reproduktor Sound Blaster Roar 2 taktiež disponuje batériou s možnosťou duálneho využitia. Veľká zabudovaná 6000 mAh líthium-iónová nabíjateľná batéria poskytne až 8 hodín prehrávania hudby alebo ju môžete použiť na nabíjanie smartfónov alebo tabletov.

SoungBlaster Roar 2, reproduktor, bezdrôtový reproduktor, Bluetooth, Creative, Roar 2, technológie, novinky

Funkcie SBX Pro Studio™:

• SBX Crystalizer™ − obnovuje vysoké a nízke frekvencie, ktoré sú ohrozené pri kompresii zvuku, aby vytvorila originálny umelecký zážitok

• SBX Smart Volume – Inteligentne minimalizuje náhle zmeny hlasitosti tak, že automaticky upravuje hlasitosť prehrávaného zvuku

• SBX Dialog Plus – Inteligentne vylepšuje hlasy v hudbe a filmoch pre výrazne jasnejší hlasový rozsah

• SBX Bass – Citeľne vylepšuje zvukový zážitok tým, že rozšíri nízkofrekvenčné tóny

• SBX Surround – Vytvára bezprecedentnú úroveň reálneho zvuku tým, že vytvorí virtuálne reproduktory okolo, nad a pod úrovňou poslucháča

Prenosný bezdrôtový Bluetooth reproduktor Sound Blaster Roar 2 s cenou 229.99 EUR, bude dostupný aj v online obchode na www.creative.com. Pre informácie o dostupnosti v obchodoch, sa prosím obráťte na miestnych predajcov.

SoungBlaster Roar 2, reproduktor, bezdrôtový reproduktor, Bluetooth, Creative, Roar 2, technológie, novinky

(Zdroj: Tlačová správa Creative)