Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Bezdrôtové vysávače CordZero nepotrebujú ani sáčky

Bezdrôtové vysávače CordZero nepotrebujú ani sáčky
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
7. 9. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nový rad bezdrôtových vysávačov LG CordZero™ poskytuje výkonné a pohodlné upratovanie s nulovými prekážkami a bez plytvania časom a to vďaka novým funkciám, ktoré inovujú domáce práce.

Nový akumulátorový vysávač CordZero odstraňuje prekážky pri vysávaní. Vďaka absencii kábla sa už nebudete zamotávať, zakopávať, ohýbať a stále odpájať a zapájať vysávač, čo podstatne skráti samotnú dobu upratovania. Vo vnútri prístroja je vstavaný tzv. PowerPack. Lithium-ion batéria zaisťuje sací výkon 200 wattov a jej výdrž je 40 minút pri bežnom módu a 17 minút pri plnom výkone. Pre zaručenie maximálneho výkonu s vysokou účinnosťou a odolnosťou v kompaktnej veľkosti, je CordZero vybavený Smart Inverter motorom. Ten je v priemere o 28 percent menší, 22 percent ľahší a o 13 percent efektívnejší ako konvenčné vákuové motory.

LG, IFA 2015, vysávač, bezdrôtový vysávač, technológie, novinky

Výnimočná technológia RoboSense™ robí z CordZero prvý vysávač, ktorý „sleduje“ užívateľa a automaticky ho nasleduje v konštantnej vzdialenosti pomocou motorizovaných kolies. Vysávač je ďalej vybavený patentovanou technológiou LG KOMPRESSOR™. Motorizovaný prachový kompresor poskytuje až 3-násobnú kapacitu a jednoduché a hygienickejšie vyprázdňovanie nádobky s prachom vďaka zhutňovaniu nečistôt.

LG CordZero™ Handstick ponúka pohodlné čistenie a dlhotrvajúci sací výkon vďaka technológiám Dual PowerPack™, Smart Inverter Motor™ a Anti-Tangle Brush™. Dual PowerPack™ je výmenná Lithium-ion batéria zabezpečujúcă prevádzkovú dobu až 60 minút pri bežnom režime a 40 minút pri plnom výkone. Duálna funkcia znamená, že užívatelia môžu vysávač využiť ako handstick alebo ako odnímateľný ručný vysávač. Štíhle dizajnové telo, ľahké otáčanie hlavice o 180 stupňov a vstavaná kefa robí z domácich prác menej nepríjemnú povinnosť.

LG, IFA 2015, vysávač, bezdrôtový vysávač


(Zdroj: Tlačová správa LG)