Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

IFA 2015: Práčka Samsung AddWash poteší zábudlivcov

IFA 2015: Práčka Samsung AddWash poteší zábudlivcov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
3. 9. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Samsung na veľtrhu spotrebnej elektroniky IFA 2015 predstavila novú práčku s názvom AddWash, ktorá je vybavená zaujímavými technológiami a navyše je ako stvorená pre ľudí, ktorí zabudnú na nejakú tú špinavú bielizeň a ich práčka už pritom dávno perie.

Práčka AddWash upúta pozornosť v práčovni alebo kúpeľni svojimi dominantnými kruhovými dvierkami Crystal blue Door, ktorých sklo je netradične modré. Vďaka technológii SuperSpeed Cycle dokáže práčka pri bežnom naložení oprať špinavú bielizeň za menej ako hodinu.

O úsporu energie pri praní sa zase postará technológia EcoBubble, ktorá umožňuje prať pri nízkych teplotách vody rovnako kvalitne ako pri bežných teplotách. Ako to už dnes býva zvykom, práčka je inteligentná, čiže sa dá ovládať aj na diaľku prostredníctvom mobilného zariadenia.

Používateľ v mobilnej aplikácii vidí priebeh prania, dokáže si navoliť a zmeniť prací program a práčka mu na mobilné zariadenie pošle notifikáciu, keď skončí s praním. Používateľ tak nemusí tak stáť a čakať nervózne pred dokončením prania.

Najväčším lákadlom práčky AddWash je však jej jedinečná funkcia. Určite to sami dobre poznáte, začnete prať a zrazu sa niekde nájde špinavý uterák alebo ponožky, no program sa už nedá zastaviť alebo hrozí vyliatie vody na zem.

V takomto prípade stačí pri práčke Samsung AddWash počas jej prania tlačidlom pozastaviť prací program a nájdenú špinavú bielizeň do nej jednoducho vložíte cez druhé dvierka na jej vrchu. Výhodou je, že sa dá pozastaviť aj prostredníctvom mobilnej aplikácie.

Inteligentná práčka Samsung AddWash bude dostupná v Európe na konci tohto roku, jej cena zatiaľ nie je známa.