Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

HTC Re: Akčná kamera v tvare periskopu

HTC Re: Akčná kamera v tvare periskopu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
16. 3. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Na poli s akčnými kamerami by mohla zaujať aj nová kamera z dielne HTC s jednoduchým názvom „Re“, ktorá sa dočkala aj svojej európskej premiéry. Re tak prichádza so zaujímavým a praktickým dizajnom, ktorý by mohol pripomínať malý periskop.

Vďaka tomuto tvaru sa kamera pohodlne drží v jednej ruke a používateľ sa s ňou môže dostať aj na menej prístupné miesta. A to nehovoriac o nápaditých záberoch, ktoré práve dizajn Re môže ponúknuť.

HTC Re

Ani ovládanie kamery nie je ťažké, stačí vám na to iba jeden prst. Pre fotografovanie stačí len klepnúť po nápadnom kruhovom striebornom tlačidle, a nakrúcanie videa sa aktivuje dlhším tlakom na toto tlačidlo. Re sa samozrejme dá sa ovládať aj na diaľku cez mobilné zariadenie s operačným systémom Android alebo iOS.

Akčná kamera Re má rozlíšenie 16 megapixelov a video vie nahrávať vo Full HD kvalite pri 30-tich snímkach za sekundu. Nápaditý filmár určite využije aj možnosť nakrúcať spomalené zábery v rozlíšení 720p. Kamera v tomto režime spomaľuje až štvornásobne. Širokouhlému objektívu s viditeľnosťou až 146 stupňov by nemal ujsť žiadny akčný záber.

HTC Re

Vstavaná pamäť sa dá rozšíriť pomocou mikroSD slotu. Fotografie či videá sa tiež dajú priamo posielať do mobilného zariadenia prostredníctvom pripojenia Wi-Fi alebo Bluetooth. Kamera Re je vode odolná a na jedno nabitie by mala vydržať skoro dve hodiny nakrúcania videa vo Full HD kvalite.

HTC Re