Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

TS Creative: CES Innovations Award 2015

TS Creative: CES Innovations Award 2015
Autor:
Alžbeta Harry Gavendová
Zverejnené:
18. 11. 2014
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Creative Technology Ltd oznámila, že získala ocenenia za inovácie na medzinárodnom veľtrhu spotrebnej elektroniky 2015 CES Innovations Awards so svojím Sound Blaster® X7 – maximálny upgrade pre profi hráčov a audio nadšencov. Toto funkciami nabité audio (HRA) zariadenie s ultra vysokým rozlíšením funguje ako externý USB DAC a výkonný audio zosilňovač s nízkou latenciou Bluetooth® pripojenia a Dolby Digital dekóderom.

Zariadenie Sound Blaster X7 bolo ocenené v dvoch kategóriach:

• Domáce audio/video komponenty a príslušenstvo
• Počítačový hardvér a komponenty

Zariadenie Sound Blaster X7, ktoré bude predstavené na medzinárodnom veľtrhu spotrebnej elektroniky CES 2015, čiže na ihrisku najväčších svetových inovácií, vysoko skórovalo v nasledujúcich hodnotiacich kritériach:
• Kvalita spracovania
• Estetické a dizajnové vlastnosti, vrátane toho, ako produkt pôsobí priamo v porovnaní s ostatnými
• Použitie/Funkcie produktu a pridaná hodnota pre užívateľa
• Špecifikácie týkajúce sa nových a jedinečných funkcií zariadenia Sound Blaster X7, rovnako ako aj atraktívnosť funkcií pre spotrebiteľov
• Priame porovnanie dizajnu a inovácie produktu s ostatnými produktmi na trhu

Produkty uvedené v tomto prestížnom programe sú hodnotené poprednými nezávislými priemyselnými dizajnérmi, nezávislými inžiniermi a členmi obchodných médií, kde hodnotia vynikajúci dizajn a spracovanie špičkových produktov spotrebnej elektroniky v 28 produktových kategóriach.

Zariadenie Sound Blaster X7 je navrhnuté tak, aby dokázalo prepojiť herné a zábavné systémy, funguje ako ultra high-end externé audio riešenie Sound Blaster s pôsobivým 24-bit/192kHz vysokým rozlíšením, 127dB digitál na analóg konverterom (DAC) a 100W – audio zosilňovačom. Zvyšuje kvalitu zvuku a prináša najčistejší, najvýkonnejší zvukový zážitok s vysokým rozlíšením z hier, hudby a filmov – spĺňa aj tie najnáročnejšie požiadavky audiofilných poslucháčov, ale aj nadšených hráčov.

Kompaktný unifikovaný dizajn
Zariadenie Sound Blaster X7 je navrhnuté s jediným cieľom: poskytnúť vynikajúci, čistý zvukový zážitok z počúvania pre hry, hudbu a filmy. Použitím len tých najlepších komponentov na audiofilnej úrovni, vrátane 127dB Burr-Brown PCM1794 DAC pre jednu z najkvalitnejších dostupných audio konverzií – až 24-bit/192kHz, zosilňovača Texas Instruments TPA3116D2 Class D, ktorý efektívne poskytuje až 100W* pre napájanie pasívnych regálových a vežových reproduktorov, série kondenzátorov Nichicon “Fine Gold”, ktoré zaisťujú skvelé basy a čisté výšky a 120dB slúchadlového zosilňovača Texas Instruments TPA6120A2, ktorý je schopný riadiť všetky audiofilné slúchadlá na trhu s úplnou čistotou detailu – spolu so Sound Blaster proprietárnym viacjadrovým DSP, SB-Axx1. Zariadenie Sound Blaster X7 je adept na poskytovanie ohromujúceho, pohlcujúceho herného zážitku z počúvania, rovnako dokonale reprodukuje zvuk v plnom rozsahu z hudobných nahrávok s vysokou vernosťou a nemenným detailom.
*100-watt výstupný reproduktor vyžaduje upgrade na väčší napájací adaptér (24V 6A)

Štýlový a kompaktný lichobežníkový hranol, symbolizujúci “Everest zvuku” je vybavený unikátnym množstvom možností pripojenia, ako je digitál USB, analóg, optika a bezdrôtové pripojenie Bluetooth. To umožňuje pripojenie k širokej škále herných a zábavných platforiem vrátane PC, Mac-ov, herných konzol, smartfónov, tabletov, špecializovaných streamovacích zariadení a dokonca aj inteligentných televízorov. Zariadenie Sound Blaster X7 môže byť pripojené k pasívnym reproduktorom pomocou neizolovaných káblov alebo banánikov, k aktívnym 5.1 analógovým reproduktorom pre pôsobivý zvuk, 1/4 “ (6.3mm) slúchadlám štúdiovej kvality alebo 1/8” (3.5mm) slúchadlám s mikrofónom. Zabudovaný mikrofón s technológiou CrystalVoice™ vytvárajúcou akustickú zónu, ktorá zachytáva iba váš hlas a nič iné, tak ponúka krištáľovo čistý hlasový záznam na rozdiel od 3.5mm mikrofónneho vstupu.

“Sme nadšení a naozaj poctení, že Asociácia spotrebnej elektroniky (CEA) zvolila zariadenie Sound Blaster X7 ako víťaza ocenení za inovácie 2015 CES Innovation Awards v oboch produktových kategóriach “Počítačový hárdvér a komponenty” a “Domáce audio/video komponenty a príslušenstvo”, je to uznanie inovácií a zvukových technológií, ktoré za tým celým sú, a o čom Creative je. Zdôrazňujú náš cieľ poskytnúť užívateľom jednoduché zvukové riešenie pre všetky platformy, takže sa môžu tešiť na ten najlepší zvuk, aký kedy počuli a aký by chceli počuť – a to hlavne v pohodlí svojho domova,” povedal Sim Wong Hoo, CEO spoločnosti Creative. “Svet sa zmenil a preto Sound Blaster musíte mať. V dnešných dňoch a rokoch sa zvuk hier, hudby a filmov neuveriteľne zmenil do detailov a komplexnosti, využíva sa na mnohých platformách – počítače, notebooky, chytré zariadenia, televízory a herné konzoly – a je využívaný mnohými rôznymi generáciami užívateľov. To je dôvod, prečo sme vytvorili najväčší, najúžasnejší, najodvážnejší Sound Blaster dneška - Sound Blaster X7!”

CES Innovation Awards
Prestížne ocenenia inovácií CES Innovation Awards sú sponzorované Asociáciou spotrebnej elektroniky (CEA)®. Vybrané produkty, ktorým bolo udelené CES ocenenie za inovácie reflektujú inovatívny dizajn a spracovanie v najmodernejších techník produktov a služieb prichádzajúcich na trh. Produkty ocenené medzinárodnými CES 2015 oceneniami za inovácie sú uvedené na stránke CESweb.org/Innovation.

Zariadenie Sound Blaster X7 bude vystavované v stánku spoločnosti Creative Labs, Inc. stánok č. (30331) v časti Tech East, Las Vegas Convention a World Trade Center (LVCC), Južná Hala 3 – 4, Upper Level & Connector at the 2015 International CES, v dátume od 6 - 9 Januára 2015, v Las Vegas, Nevada. Zariadenie Sound Blaster X7 bude oficiálne uvedené počas CES Unveiled Las Vegas: Na oficiálnej mediálnej časti medzinárodného veľtrhu CES od 4 - 7 p.m. v Nedeľu, 4. Januára v Mandalay Bay.

Cena a dostupnosť
Zariadenie Creative Sound Blaster X7 bude dostupné v Decembri 2014 v internetom obchode na sg.store.creative.com za odporúčanú cenu 399.99 USD. Pre informácie o dostupnosti v kamenných predajniach, prosím kontaktujte svojho autorizovaného lokálneho predajcu.

(Zdroj: TS Creative)