Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Vyhrievané vložky do topánok +Winter s ovládaním cez mobilnú aplikáciu

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
10. 12. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

V zimnom období najmä počas športovania je dôležité uchovať končatiny v teple, a tak okrem rukavíc existujú už aj vyhrievané vložky do topánok. Tie však spravidla nie sú také tenké, aby sa zmestili napríklad do cyklistických topánok. Nové vyhrievané vložky do topánok +Winter sú však vpredu len 2 milimetre hrubé a ich zadná časť má hrúbku len 6 milimetrov a tak sa označujú za najtenšie vyhrievané vložky na trhu.

Vyhrievané vložky do topánok +Winter sú odolné voči vode a výrobcovi sa podarilo ich hrúbku stlačiť najmä vďaka tomu, že vložky neobsahujú vypínač ani žiaden nabíjací port. Namiesto toho sa vložky do topánok nabíjajú prostredníctvom bezdrôtového nabíjania jednoduchým položením na nabíjaciu podložku. Používateľ môže aktivovať vyhrievanie a regulovať jeho teplotu pomocou sprievodnej mobilnej aplikácie pre zariadenia s operačným systémom iOS alebo Android.

Vyhrievané vložky do topánok +Winter sa dajú ovládať prostredníctvom mobilnej aplikácie

Regulácia teploty vyhrievania vložiek sa v aplikácii dá nastaviť v rozmedzí od 20 do 40 ° C. Termostaty umiestnené v špičke a päte každej vložky automaticky vypnú vpredu umiestnené výhrevné teleso hneď ako sa dosiahne cieľová teplota a zohrievanie sa dá opäť aktivovať cez aplikáciu podľa potrieb používateľa.

Vyhrievané vložky do topánok +Winter sa nabíjajú bezdrôtovo cez nabíjaciu podložku

Vývojári mysleli aj na prípad, kedy používateľ nebude mať so sebou mobilné zariadenie pre ovládanie vyhrievania. Vyhrievané vložky do topánok +Winter sa v tejto situácii zohrievajú za pomoci zabudovaného akcelerometra, ktorý aktivuje vyhrievanie prostredníctvom detekcie pohybu používateľa. Akcelerometer vypne vyhrievanie ak po dobu piatich minút nezaznamená žiaden pohyb.

Vyhrievané vložky do topánok +Winter by so svojou hrúbkou mali byť najtenšie na trhu

Nabíjanie batérie v jednej vyhrievanej vložke +Winter trvá tri hodiny, takže s jednou bezdrôtovou nabíjačkou treba rátať až so šiestimi hodinami nabíjania. Plne nabitá batéria by mala poskytnúť dostatok energie po dobu piatich hodín prevádzky.

Vyhrievané vložky +Winter sú navrhnuté vo Švajčiarsku a vyrábané v Taliansku, pričom už nejakú dobu sú k dispozícii v Európe. Ich tvorcovia sa teraz rozhodli spustiť start-up kampaň na portáli Kickstarter, aby mohli expandovať aj na americký trh.

Vyhrievané vložky +Winter chcú preraziť aj v USA