Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Stealth posilní vaše brušné svalstvo pri hraní hier na smartfóne

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
8. 12. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Ľudia majú veľa dôvodov, prečo si chcú vybudovať pevné a silné brušné svaly, ale existuje k tomu len jeden spôsob, ktorým je tvrdá drina. Otočná tréningová doska Stealth však chce používateľom tieto chvíle spríjemniť prostredníctvom arkádových hier pre smartfón, ktoré sú určené ako pomôcka pre posilňovanie najmä strednej časti tela.

Mobilné hry pre Stealth hravou formou donútia používateľa sa krútiť a otáčať v snahe dosiahnuť čo najvyššie skóre. Tieto hry sú navrhnuté tak, aby používateľ počas ich hrania zapojil 29 rôznych svalov, čím získa dôkladný tréning svojho tela, ktorý nezahŕňa počítanie opakovaní.

Stealth je balančná tréningová doska, ktorá využíva mobilné hry pre spestrenie a rozptýlenie používateľa počas cvičenia

Stealth by mal byť jednoduchý na používanie, stačí si stiahnuť sprievodnú mobilnú aplikáciu Stealth, pripojiť svoj mobilný telefón do balančnej dosky, zaujať pozíciu a spustiť hru. Pohybové senzory v smartfóne pritom reagujú na pohyb používateľa na doske a mobilná hra ho zatiaľ rozptyľuje od utrpenia pri cvičení. Mobilné hry pre Stealth sú zakaždým iné, takže používateľ neupadne do mentálnej alebo fyzickej rutiny. Každá z nich pritom trvá len tri minúty.

Mobilná aplikácia Stealth prináša množstvo hier, ktoré počas cvičenia zapoja 29 rôznych svalov

Balančná tréningová doska Stealth je súčasťou start-up kampane na portáli Kickstarter a hoci do konca kampane zostáva viac ako 20 dní, už teraz sa tvorcom podarilo vyzbierať viac ako 181 000 dolárov, pričom cieľová suma bola len 20 000 dolárov. Prvé zástavy sú už dávno minuté a tak sa dá Stealth získať finančnou podporou od 169 dolárov. Ak všetko pôjde podľa plánov výrobcu, podporovatelia kampane by sa mali dočkať svojej Stealth dosky v priebehu júna 2017.

Stealth využíva mobilné arkádové hry na odvedenie poroznosti cvičiaceho počas námahy, aby vydržal ešte dlhšie