Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Žehliaca doska Flippr vám pri žehlení ušetrí množstvo času

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
25. 11. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Žehliace dosky alebo žehliace stoly sú veci, ktoré sa od minulosti príliš nezmenili, no spoločnosť Sharkk sa rozhodla priniesť do tejto oblasti trocha inovácie a predstavila žehliacu dosku Flippr. Tá sa môže jednoducho prevrátiť, takže môžete vyžehliť obe strany odevu bez toho, aby ste s ním museli hýbať a zdĺhavú úlohu žehlenia dokáže táto doska skrátiť ešte aj za pomoci rôznych doplnkov.

Žehliaca doska Flippr sa dokáže otáčať okolo svojej vodorovnej osi o 360 stupňov, čo umožňuje používateľovi sa dostať k druhej strane odevu bez toho, aby ho musel dávať dolu zo žehliacej plochy. Doska sa otáča na jednom konci, takže pretočenie neuvedie do pohybu celý rám.

Obe žehliace plochy sú identické, takže fungujú dobre z oboch strán. Tvar žehliacej dosky je prispôsobený pre lepšie držanie košieľ na mieste. Podľa vyjadrenia výrobcu by mal dizajn žehliacej dosky skrátiť čas žehlenia košele o dve minúty. A to pri veľkom rodinnom žehlení môže byť celkovo poriadna úspora času.

Inovatívna žehliaca doska Flippr od spoločnosti Sharkk šetrí čas pri žehlení

Okrem systému otáčania prichádza žehliaca doska Flippr s niekoľkými doplnkami, ktoré tiež môžu skrátiť čas žehlenia. Malá doska sa vysunie z jedného konca pre lepšie vyžehlenie rukávov a goliera. Po jej stranách sú umiestnené dva klipy, ktoré slúžia pre pevné uchytenie nohavíc počas žehlenia. A zatiaľ čo otáčate so žehliacou doskou alebo dávate na ňu ďalší kus oblečenia, vaša žehlička môže pokojne sedieť v malom stojane, ktorý sa nachádza na jednom konci žehliacej dosky, a ktorý je odpojiteľný alebo sa dá sklopiť pod dosku.

Žehliaca doska Flippr sa dokáže otáčať o 360 stupňov okolo svojej vodorovnej osi

Konštrukcia žehliacej dosky je vyrobená z pevného hliníkového rámu, ktorý by mal podľa slov výrobcu vydržať po celý život, no o sám dáva záruku na dva roky. Výška žehliacej dosky sa dá nastaviť na jednu z ôsmich výškových úrovní. Po vyžehlení môže používateľ dosky sklopiť do ploche polohy, pričom pri uskladnení mu pomôže rukoväť a kolieska pre presun.

Súčasťou žehliacej dosky Flippr je aj malá výsuvná doska a odkladací priestor na žehličku

Spoločnosť Sharkk momentálne hľadá finančné prostriedky prostredníctvom start-up kampane na portáli Kickstarter a hoci do konca kampane zostáva ešte 22 dní, už sa jej podarilo vyzbierať viac ako 75 000 dolárov, pričom požadovaná suma bola na hranici 20 000 dolárov. Žehliaca doska Flippr je k dispozícii za podporu v sume 99 dolárov, pričom zákazníci z USA ju môžu dostať už na Vianoce. Zvyšok sveta sa inovatívnej žehliacej dosky dočká až vo februári 2017.

Klipy na malej doske, ktorá sa vysúva spod žehliacej dosky Flippr, slúžia na prichytenie nohavíc