Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Bezdrôtová bezpečnostná kamera, cez ktorú môžete kričať na zlodejov

Bezdrôtová bezpečnostná kamera, cez ktorú môžete kričať na zlodejov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
12. 10. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Výrobca Netgear je väčšinou spájaný so smerovačmi a modemami, no v poslednej dobe urobil veľký pokrok aj v oblasti bezpečnosti domácností. Posledným kúskom z tejto kategórie je bezdrôtová bezpečnostná HD kamera s názvom Arlo Pro, ktorá je navrhnutá tak, aby sa mohla pripevniť takmer kdekoľvek, a ktorá disponuje obojsmerným prenosom zvuku, takže používateľ môže napríklad krikom odohnať votrelca z pozemku.

Kamera Arlo Pro má odolnú konštrukciu, ktorá si poradí aj s horšími s poveternostnými podmienkami. Záznam videa zvláda kamera v rozlíšení HD a na rozdiel od staršieho modelu s vymeniteľnými štandardnými batériami je táto novinka poháňaná nabíjacou batériou s kapacitou 2440 mAh. Výrobca tvrdí, že batéria má dlhú výdrž, čo však závisí od nastavenia a okolitej teploty.

Spoločnosť Nergear vydala novú bezdrôtovú bezpečnostnú kameru Arlo Pro

Arlo Pro má 130 stupňový pozorovací uhol a pasívny infračervený senzor pre detekciu pohybu s dosahom do 7mich metrov. V prípade preniknutia do perimetra senzora kamery dostane majiteľ upozornenie na svoj smartfón prostredníctvom aplikácie Arlo. Cez ňu môže kameru nastaviť a sledovať jej okolie. A pretože má Arlo Pro zabudovaný mikrofón a reproduktor, používateľ môže prostredníctvom telefónu aj slovne varovať narušiteľa.

Bezdrôtová bezpečnostná kamera Arlo Pro má 130 stupňový pozorovací uhol a infračervený pohybový senzor s dosahom 7 metrov

Ak ani to nepomôže, bezpečnostná kamera Arlo Pro je vybavená 100 decibelovým alarmom, ktorý môže byť spustený na diaľku pomocou aplikácie, a ktorý sa dá tiež nastaviť automaticky, pokiaľ je detegovaný pohyb alebo zvuk. Spoločnosť neskôr v tomto roku vydá aktualizáciu softvéru, ktorá doladí rozpoznávanie pohybu kamerou. Použitím učiaceho algoritmu tak systém bude lepšie rozlišovať skutočného narušiteľa od bežných vecí, ako sú autá, zvieratá alebo kývajúce sa stromy vo vetre.

Bezpečnostná kamera Arlo Pro dokáže odolávať všetkým poveternostným podmienkam

Bezpečnostná kamera Arlo Pro je už k dispozícii s cenou začínajúcou sa od 249 dolárov v základnom nastavení kamery, ktoré zahŕňa sedem dní voľného záznamu na vzialené cloudové úložisko. Ak chcete využívať ukladanie na cloud po dobu dlhšiu ako jeden týždeň, treba zaplatiť 10 dolárov na jeden mesiac alebo 15 dolárov na 2 mesiace používania služby.

Bezdrôtová bezpečnostná kamera Arlo Pro umožňuje obojsmernú komunikáciu a má veľmi silný alarm na odplašenie votrelca