Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

LG predstaví novú verziu systému WebOS 3.0 Smart TV

LG predstaví novú verziu systému WebOS 3.0 Smart TV
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
22. 12. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť LG sa chystá už o dva týždne na medzinárodnom veľtrhu CES 2016 predstaviť novú verziu operačného systému WebOS 3.0, ktorý slúži ako platforma pre inteligentné televízory tohto výrobcu.

Aktualizácia pridáva pokročilé nové funkcie pre vyhľadávanie obsahu a prepínanie medzi jeho rozšírenými možnosťami, vrátane televízneho vysielania, streamovacích služieb, ako aj pripojených externých zariadení. Vyhľadávanie by malo byť jednoduchšie a rýchlejšie.

Systém LG WebOS 3.0 prináša tri „magické“ funkcie: Magic Zoom, Magic Mobile Connection a aktualizovanú funkciu Magic Remote, čím chce zintenzívniť zážitok používateľov inteligentných televízorov.

Funkcia Magic Zoom umožňuje zväčšovať objekty a lišty bez akéhokoľvek zhoršenia kvality obrazu. S funkciou Magic Mobile Connection môžu používatelia jednoducho prepojiť svoje mobilné zariadenie s televízorom prostredníctvom aplikácie LG TV Plus. Svoje mobilné aplikácie tak môžu zobraziť na veľkej obrazovke.

LG, WebOS 3.0, operačný systém, televízor, inteligentný televízor, Magic Remote, Magic Zoom, Magic Mobile Connection, LG TV Plus, CES 2016, technológie, novinky, inovácie, technologické novinky

Modernizovaná funkcia Magic Remote je navrhnutá pre jednoduchšiu kontrolu nad set-top boxami a pridáva tiež možnosť ovládania funkcií DVR integrovaných v univerzálnom ovládači. Diaľkový ovládač na obrazovke tiež prináša zjednodušenie používateľského rozhrania a pohodlie pri ovládaní.

WebOS 3.0 samozrejme prinesie i ďalšie nové funkcie, ktoré budú mať možnosť si detailnejšie vyskúšať návštevníci veľtrhu CES 2016 v Las Vegas v stánku spoločnosti LG od 6. do 9. januára budúceho roku.