Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

ZenFone 3 Zoom s optickým zoomom a poriadnou výdržou batérie

ZenFone 3 Zoom s optickým zoomom a poriadnou výdržou batérie
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
6. 1. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Asus počas výstavy CES 2017 predstavila smartfón ZenFone 3 Zoom, ktorý sa môže pochváliť fotoaparátom s optickým zoomom a najmä batériou s kapacitou 5000 mAh. Tá sa pritom vtesnala do tela o tri milimetre tenšieho, ako má predchádzajúci model ZenFone Zoom.

Smartfón Asus ZenFone 3 Zoom je vybavený fotoaparátom s 2,3x optickým zoomom na jednom z dvoch objektívov duálnej kamery. Druhý objektív je 12 megapixlový širokouhlý objektív F / 1.7, ktorého funkcia je najmä pre docielenie efektu hĺbky ostrosti pri fotení, kedy je pozadie jemne rozmazané, pričom zachováva fotený predmet zaostrený v centre záberu. Smartfón tiež podporuje 4K video.

Smartfón Asus ZenFone 3 Zoom

Špecifikácie sú podobné, ako u smartfónu ZenFone 3, ktorý bol uvedený vlani v máji. Displej s veľkosťou uhlopriečky 5,5 palca má rozlíšenie 1080p, teda 1920 na 1080 bodov. ZenFone 3 Zoom je poháňaný procesorom Qualcomm Snapdragon 625. Konfigurácia pamäte a interného úložného priestoru by mala byť známa „neskôr.“ To isté platí aj pre cenu. Poteší teda aspoň to, že ZenFone 3 Zoom by mal byť k dispozícii vo februári tohto roku.

Smartfón Asus ZenFone 3 Zoom