Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Smartfón Lenovo P2 má dostatok energie na rozdávanie

Smartfón Lenovo P2 má dostatok energie na rozdávanie
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
3. 11. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Lenovo dnes predstavila na Slovensku aj nástupcu úspešného modelu smartfónov P1. Lenovo P2 je smartfón určený pre tých, ktorí sa nezastavia po celý deň a sú aktívni rovnako v práci, ako aj osobnom živote. V prípade P2 môžete rátať s výnimočnou výdržou batérie a tlačidlom pre úsporný režim, ktorý optimalizuje chod zariadenia a predĺži životnosť batérie. S Lenovo P2 sa už nemusíte obmedzovať, budete mať celý deň vo vlastných rukách.

Poriadne dlhá životnosť batérie

 

Smartfón Lenovo P2 disponuje extrémnou 5100 mAh batériou, ktorá s vami potiahne nie jeden, ani dva, no rovno tri dni . K dispozícii je aj unikátne tlačidlo pre zapnutie úsporného režimu, ktoré využijete počas porád alebo stretnutí, a tým predĺžite výdrž batérie. Prítomná je aj funkcia OTG (On-The-Go) nabíjania, vďaka ktorej premeníte Lenovo P2 na praktickú nabíjačku pre zariadenia vo vašom okolí. Obávať sa nemusíte ani momentu, keď P2 dôjde dych. Ponúka totiž možnosť 24W rýchleho nabíjania, s ktorým sa batéria nabije na 100% za pár hodín a bude pripravená na ďalšie 3 dni práce a zábavy.

Smartfón Lenovo P2

Smartfón Lenovo P2

Neutíchajúci výkon a robustný dizajn

 

Vo vnútri Lenovo P2 nájdete osemjadrový 2.0 GHz 64-bitový procesor Qualcomm Snapdragon 625, ktorý v kombinácii s operačným systémom Android 6.0 Marshmallow a 4 GB pamäťou bezproblémovo zvládne aj tie najnáročnejšie úlohy a spustenie viacerých aplikácií naraz. P2 dokážete taktiež spárovať s celou škálou smart zariadení, od slúchadiel, kamery až po televízory, a to použitím bezdrôtovej technológie NFC (Near-Field Communication).

Viac pohodlia a lepšie zabezpečenie zariadenia zaručí zabudovaný skener odtlačkov prstov na hlavnom tlačidle, ktorý neslúži len na odomknutie zariadenia, ale dokáže plnohodnotne nahradiť navigačné tlačidlá na displeji. Tie môžete kedykoľvek schovať a naplno si tak užívať ostrý 5,5 palcový Full HD AMOLED displej, ktorý ponúka krásne a žiarivé farby.

Smartfón Lenovo P2 

Smartfón Lenovo P2 je vybavený 13 megapixlovým zadným fotoaparátom s PDAF automatickým ostrením a 5 megapixlovým selfie fotoaparátom na prednej strane. Vďaka 32 GB úložisku a možnosťou rozšírenia až o ďalších 128 GB pomocou microSD karty už nebudete musieť triediť najlepšie zábery a mať všetky fotky, videá, hry a dokumenty vždy so sebou. Smartfón P2 vás okrem iného zláka svojim prémiovým dizajnom, štíhlym hliníkovým rámom a na svoje si prídu aj tí, ktorí sa nevedia zaobísť bez Dual Nano SIM technológie.

 Smartfón Lenovo P2

Cena a dostupnosť

 

Smartfón Lenovo P2 bude na Slovensku dostupný za cenu 339 EUR od 11. novembra u autorizovaných predajcov Lenovo. Vybrať si budete môcť z dvoch farebných prevedení – graphite sivej a champagne zlatej.

Smartfón Lenovo P2

(Zdroj: Lenovo)