Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Smartfón Lenovo K6 Note poteší každý váš zmysel

Smartfón Lenovo K6 Note poteší každý váš zmysel
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
3. 11. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Lenovo má na Slovensku už 25 percentný podiel na trhu v predaji smartfónov. Dnes tento čínsky výrobca uviedol na Slovensku nástupcu úspešného modelového radu K5. V celokovovom tele so štýlovým dizajnom ponúka Lenovo K6 Note pohlcujúci výkon. Jasný a krištáľovo ostrý displej sa snúbi so zvukom Dolby Atmos a fotoaparátom s duálnym bleskom. To všetko pri až 2 dňovej výdrži batérie.

Výkon a emócie v jednom

 

K6 Note je vybavený výkonným osemjadrovým 1.4 GHz Qualcomm Snapdragon 430 procesorom so 64-bitovou technológiou. Spolu s 3 GB operačnej pamäte bez zaváhania zvláda prácu s viacerými aplikáciami naraz a reakcie smartfónu sú okamžité. Vstavané 32 GB úložisko, rozšíriteľné microSD kartou až do 128 GB, ocenia všetci fanúšikovia multimédií. V štýlovom tele sa ukrýva aj množstvo senzorov, napr. gyroskopický, gravitačný, svetelný, vibračný a senzor priblíženia.

Spoločnosť Lenovo dnes prestavila na Slovensku nové smartfóny K6 Note, K6 Power a P2

Smartfón Lenovo K6 Note

Jediným dotykom prsta na snímač odtlačkov prstov sa otvorí svet zážitkov. Na ostrom 5,5 palcovom Full HD IPS displeji, ktorý je vďaka 2.5 D technológii krásne zahnutý na okrajoch, uvidíte každý detail zachytený 16 megapixlovým fotoaparátom s PDAF automatickým ostrením a duálnym CCT bleskom. Na prednej strane nájdete 8 megapixlovú prednú kameru pre selfie a videohovory. S technológiou Dolby Atmos sa plne ponoríte do vašej obľúbenej skladby.

Smartfón Lenovo K6 Note 

Smartfón Lenovo K6 Note

Pri každom zážitku

 

Môžete ísť kamkoľvek. Vďaka výkonnej 4 000 mAh Li-pol batérii máte k dispozícii viac ako 2 dni pohotovostného režimu. Spolu s výbornou konektivitou, vďaka podpore 4G, 3G a 2G sietí, WiFi 802.11 a Bluetooth 4.2 môžete svoje zážitky zachytiť naozaj všade a bez problémov sa o ne podeliť.

 Smartfón Lenovo K6 Note

Cena a dostupnosť

 

Lenovo K6 Note bude na Slovensku dostupný za cenu 249 EUR s DPH od 11. novembra u autorizovaných predajcov Lenovo. Dostupný bude najskôr v tmavo sivom, no neskôr aj v zlatom farebnom prevedení.

Smartfón Lenovo K6 Note 

(Zdroj: Lenovo)