Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Používatelia Tesco mobile môžu surfovať už aj v 4G sieti

Používatelia Tesco mobile môžu surfovať už aj v 4G sieti
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
20. 10. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Už vyše 200-tisíc Tesco mobile zákazníkov dostane od svojho operátora predčasný vianočný darček – internet v mobile dostupný už aj v rýchlej 4G sieti! Od dnešného dňa tak môžu zákazníci Tesco mobile vo svojich mobiloch surfovať priemerne päťnásobne vyššou rýchlosťou ako doteraz v 3G sieti.

„Čoraz väčší počet našich zákazníkov využíva internet v mobile, a preto sme sa rozhodli spríjemniť brázdenie internetu ponúknutím najrýchlejšej dostupnej technológie LTE. Internet v 4G sieti bude k dispozícii pre všetkých Tesco mobile zákazníkov v pokrytí signálom 4G, a to bez akýchkoľvek príplatkov, tak pre nových, ako aj existujúcich zákazníkov bez rozdielu, či využívajú predplatenú kartu alebo služby na faktúru. Nadväzu-jeme tak na úspešnú kartu Bodka, ktorá priniesla najvýhodnejšiu cenu volaní za 3,9 centa za minútu bez podmienok a obmedzení,“ uviedol Alexander Vlčko, marketingový manažér Tesco mobile.

Od 18. októbra 2016 bude môcť každý nový zákazník Tesco mobile surfovať v 4G sieti hneď po aktivácii SIM karty. Súčasní zákazníci budú na 4G internet pripájaní postupne tak, aby už v polovici novembra mohli všetci využívať výhody 4G. Spustenie novej siete prebehne automaticky, zákazník nemusí robiť žiadne aktivity, len si užívať pohodlie rýchlejšieho internetu. Signálom 4G sú v súčasnosti pokryté všetky krajské mestá a do konca roka 2016 by sa k nim mali pridať okresné mestá, priľahlé okolie a vybrané úseky diaľnic a rýchlostných ciest. Celkové pokrytie 4G by tak v tomto roku malo dosiahnuť až 66 % populácie Slovenska.

Zákazníci Tesco mobile môžu začať využívať 4G mobilnú dátovú sieť

Na to, aby mohli zákazníci využívať rýchly 4G internet, si nemusia ani nič aktivovať ani platiť ďalšie poplatky. Jednoducho stačí byť v pokrytí 4G sieťou a mať mobilný telefón alebo tablet so SIM kartou schopné pracovať v 4G/LTE sieti. 4G SIM kartu má už absolútna väčšina existujúcich zákazníkov Tesco mobile. Aj v predajniach Tesco a v e-shope Tesco mobile sú v súčasnosti už všetky SIM karty v ponuke prispôsobené na 4G technológiu. „V prípade potreby radi vymeníme zákazníkom starú SIM kartu bezplatne za novú 4G SIM vo všetkých hypermarketoch a obchodných domoch Tesco. Do konca roka umožníme už viac ako dvom tretinám populácie Slovenska využívať rýchly 4G internet vďaka rastúcemu pokrytiu 4G sieťou poskytovate-ľa,“ dodal Alexander Vlčko.

Výhody 4G LTE internetu:

• 5x rýchlejšie sťahovanie ako s 3G internetom
• 10x rýchlejšie odosielanie dát v porovnaní s 3G
• Automaticky súčasťou všetkých programov
• Bez akýchkoľvek poplatkov navyše

Zákazníci Tesco mobile môžu začať využívať 4G mobilnú dátovú sieť

Tesco mobile tento rok v máji predstavil aj revolučný predplatený program Bodka, s ktorým zákazník volá a SMS-kuje za bezkonkurenčných 3,9 centa bez podmienok. Najúspešnejší značkový operátor tak ponúka najvýhodnejšiu cenu na trhu predplatených kariet bez podmienok a obmedzení, s ktorými sa majitelia pred-platených kariet stretávajú u konkurencie. Odteraz si zákazníci Tesco mobile môžu užívať najvýhodnejší internet na deň len za 39 centov už aj v rýchlej 4G sieti. Bez akýchkoľvek podmienok a obmedzení.

Zákazníci si môžu predplatenú SIM kartu Tesco mobile Bodka kúpiť nielen v širokej predajnej sieti v obcho-doch Tesco, ale aj pohodlne z domova cez e-shop na webstránke operátora www.tescomobile.sk. Na stránke si zákazníci môžu kartu následne aj pohodlne aktivovať či dobiť kredit. Zákazníci môžu tiež konzultovať služby s kvalifikovanými predajcami v 22 Tesco mobile prevádzkach v predajniach Tesco či osloviť kontaktné centrum, ktoré je k dispozícii 24 hodín sedem dní v týždni.

(Zdroj: Tlačová správa Tesco mobile)