Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Lenovo predstavuje nový smartfón Moto G4 Plus

Lenovo predstavuje nový smartfón Moto G4 Plus
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
29. 7. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Ľudia sú jedineční a svoje telefóny používajú rôznymi spôsobmi, a v tomto duchu navrhla spoločnosť Lenovo novú generáciu smartfónov Moto G4 Plus. Smartfóny sú vybavené užitočnými a zmysluplnými technológiami, takže vám už nikdy nebude chýbať to, čo je pre vás najdôležitejšie.

Moto G4 Plus má niekoľko nových prvkov určených pre tých, ktorí od svojho telefónu potrebujú ešte niečo viac. Po prvé ide o pôsobivý 16 megapixlový fotoaparát smartfónu Moto G4 Plus, ktorý má dve dodatočné technológie rýchleho zaostrovania, laserové zaostrovanie a automatické zaostrovanie s fázovou detekciou, takže vždy urobíte ostré a jasné fotky, ktoré si môžete prezerať na krásnom 5,5 palcovom Full HD displeji.

Spoločnosť Lenovo predstavila nový smartfón Moto G4 Plus

DxOMark, dôveryhodný priemyselný štandard pre hodnotenie zobrazovacej kvality fotoaparátov a objektívov, zaradil Moto G4 Plus na základe kvality fotografií medzi špičkové fotoaparáty v smartfóne, pričom predbehli aj iPhone 6S, iPhone 6S Plus ako aj ďalšie telefóny, ktoré sú aj dvojnásobne drahšie.

Smartfón Lenovo Moto G4 Plus je vybavený 16 megapixlovým fotoaparátom s rýchlym ostrením

Moto G4 Plus nezaostáva ani vo výkone. O plynulé reakcie sa postará čistý Android spolu s výkonným osemjadrovým procesorom Snapdragon 617. Moto G4 Plus podporuje TurboPower nabíjanie, vďaka ktorému predĺžite výdrž batérie o 6 hodín za 15 minút v nabíjačke. 25 W adaptér pritom nájdete priamo v balení.

Smartfón Lenovo Moto G4 Plus je poháňaný osemjadrovým procesorom Snapdargon 617

Už vás nebaví zápasiť so svojim telefónom, aby ste ho zapli a prihlásili sa? Vďaka čítačke odtlačkov prstov, ktorú zväčša nájdete v drahších zariadeniach, vám na okamžitú aktiváciu telefónu stačí jednoduchý dotyk.

Moto G4 Plus bude dostupný v oboch farebných prevedeniach – bielej a čiernej – 26. augusta 2016 za cenu od 269 EUR s DPH u autorizovaných predajcov.

Smartfóny Lenovo Moto G4 Plus budú na Slovensku dostupné v bielej a čiernej farbe

(Zdroj: Tlačová správa Lenovo)