Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Delenie dát, zľava na hardvér a externá batéria k paušálu

Delenie dát, zľava na hardvér a externá batéria k paušálu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
20. 10. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Slovak Telekom štartuje 21. októbra 2015 vianočné ponuky mobilných služieb. Najväčšou novinkou bude možnosť kupovania dátových balíčkov, ktoré možno deliť medzi viacerých používateľov na využívanie v najväčšej 4G sieti.

Telekom ponúkne zákazníkom Happy M a vyšších paušálov možnosť kúpiť si dodatočný balíček s 1000 MB dát za 5,99 €. Ten potom bude môcť zákazník deliť po 100 MB a venovať jednotlivé časti dát svojmu blízkemu na paušál (Happy, Bez záväzkov) či Easy kartu. Manažment 100 MB častí prebieha cez aplikáciu Telekomu.

Balíček možno rozdeliť až piatim blízkym a obdarovaní môžu získať dáta od viacerých darujúcich. Platnosť nerozdeleného balíčka je 30 dní, platí na Slovensku a dá sa aktivovať cez SMS alebo Telekom aplikáciu. Počas jedného mesiaca možno balíček získať aj viackrát.

Telekom opäť ponúkne dva prístroje za cenu jedného, vo vianočnej ponuke bude k dispozícii dvojica telefónov LG G4 C & LG LEON 4G i kombinácia telefón+tablet Huawei Y5 & Huawei Mediapd T1 8.0 Pro.

Ak si zákazník nevyberie dvojičky, dostane kupón na druhý hardvér. Získať naň môže zľavu 100 €, ak si ho uplatní pri ďalšom paušále či 50 € pri výbere samostatného tabletu či smartfónu. Ponuka platí už od paušálu Happy XS.

V čase čoraz náročnejšieho používania smartfónov prináša Telekom vhodný darček pre každého zákazníka: externú batériu. Pri aktivácii či prolongácii si môže zákazník odniesť externú batériu a využívať smartfón naplno aj na ďalšie dobitie. Ponuka platí už od paušálu Happy XS a pre Neobmedzený mobilný internet 1,2,3.

Telekom ponúkne vo vianočnej ponuke aj zaujímavú kombináciu dvoch služieb – ak si zákazník zoberie aspoň Happy M a k nemu Mobilný internet, môže mať tablet už od 1 €.

V tejto kombinácii sa uplatnia na Mobilný internet zvýhodnené mesačné ceny 9,99 € (MI 1), 17,99 € (MI 2) resp. 25,99 € (MI 3).

Jednorazová cena tabletu je 1 € pri MI 2 a MI 3, resp. na 19 € pri MI 1.

Pre prvých 5 000 zákazníkov vianočnej kampane pripravil Telekom špeciálnu ponuku. Pri aktivácii či predĺžení paušálu získa zákazník neobmedzené SMS pre seba i svojho blízkeho (t.j. dva balíčky) na obdobie 12 mesiacov. Správy možno posielať do všetkých slovenských sietí.

K paušálom Happy L a vyššie získa zákazník službu Zdieľanie dát z paušálu na 24 mesiacov zadarmo. Vďaka tejto službe môže využívať svoje dáta z paušálu súčasne na dvoch zariadeniach.

(Zdroj: Tlačová správa Slovak Telekom)