Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Lenovo: Nové smartfóny A5000, A7000, P90 a S60

Lenovo: Nové smartfóny A5000, A7000, P90 a S60
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
1. 4. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Lenovo dnes predstavila štvoricu nových smartfónov, ktoré tak rozširujú portfólio tohto výrobcu o modely A5000, A7000, P90 a S60. Smartfón A5000 prichádza so silnou batériou posilnenou funkciou rýchleho nabíjania, A7000 zase poteší ucho každého milovníka kvalitného zvuku. Vysoký výkon všade na cestách vám poskytne smartfón P90 a priaznivci fotografovania a sociálnych sietí ocenia model smartfónu S60.

A5000 - Perfektná ochrana aj pri vysokom výkone

Celodenné používanie? Žiadny problém. So smartfónom A5000 vám nikdy nič neunikne. Silná batéria s kapacitou 4000 mAh je posilnená funkciou rýchleho nabíjania Quick Charge, ktorá sa za okamih postará o doplnenie energie. S pomocou štvorjadrového procesora MediaTek MT6582 je Lenovo A5000 pripravený držať vysoké tempo od rána až do večera a vy tak môžete byť produktívni celý deň.

A5000

Smartfón A5000 je navrhnutý tak, aby vám poskytoval perfektnú ochranu aj počas toho najhoršieho počasia. Dážď, sneh, ba dokonca ani rozliate tekutiny nezabránia smartfónu pracovať. A5000 je pokrytý nano povrchovou úpravou, preto aj vy oceníte jeho odolnosť, vďaka ktorej smartfón odolá nárazom i náhodnému rozliatiu kvapaliny.

Vychutnajte si veľký 5-palcový displej s rozlíšením HD pre vyššiu produktivitu – krásny obraz a skvele vyvážená veľkosť. Prežite opäť zachytené momenty v živých farbách! Displej s technológiou IPS s kapacitnou dotykovou obrazovkou, 16 miliónmi farieb a 5-bodovým dotykovým ovládaním vám to umožní.

A5000 sa navyše pýši rozšíriteľným ukladacím priestorom a dvoma kartami SIM, čím získate viac a za menej peňazí.

A5000

Smartfón je vybavený operačným systémom Android 4.4 KitKat, ba dokonca aj prémiovými LENOVO aplikáciami SHAREit (pre rýchle zdieľanie fotografií, aplikácií a iných dát medzi rôznymi zariadeniami bez poplatkov za používanie siete), Security (pre zrýchlenie vášho zariadenia a ochrane proti vírusom, nevyžiadanej pošte a škodlivému softvéru), SYNCit (pre zálohovanie a obnovu všetkých kontaktov, správ SMS a denníkov hovorov).

Lenovo smartfón A5000 bude na Slovensku dostupný v prvej polovici apríla 2015 prostredníctvom obchodných partnerov spoločnosti Lenovo. Maloobchodná cena pre A5000 je 159 EUR s DPH.

A7000 - Zvuk, ktorý vás dostane

Ponorte sa do bohatého zvuku, ktorý produkuje technológia Dolby® Atmos™. Ocenia ho priaznivci počúvania hudby cez slúchadlá, ktorí si chcú vychutnať hudbu, videá i filmy. Výnimočný zvuk skvele dopĺňa video na 5,5-palcovom brilantnom displeji s vysokým rozlíšením, ktorý zobrazuje jasné, živé obrazy s úžasnými detailmi.

Lenovo A7000 je vďaka kombinácii procesoru MediaTek True8Core™, výkonnej batérie a funkcie šetrenia energie pripravený držať s vami tempo a spĺňať požiadavky dnešného životného štýlu, od rána až do večera.

A7000

Na ceste, pri športových aktivitách, v práci... vychutnajte si hudbu, kdekoľvek máte chuť. Nielenže eliminuje hluk okolia, ale svoje hudobné albumy si pohodlne uložíte bez obáv z malej veľkosti pamäte. A7000 sa pýši 2 GB RAM a 8 GB úložiskom s možnosťou rozšírenia až o 32 GB vďaka micro SD karte.

Vyrazte z nuly k veľkej zábave rýchlosťou 4G LTE, vďaka ktorej bude sledovanie toku videa, počúvanie hudby alebo hranie hier s viacerými hráčmi plynulé.

A7000 taktiež poskytuje podporu režimu dual SIM, čím tento telefón môže podporovať dve rôzne služby mobilných operátorov. Oceníte to, ak chcete spojiť prácu a zábavu do jedného zariadenia, alebo radi a často cestujete.

A7000

Samozrejmosťou je aj vybavenosť predinštalovanými Lenovo aplikáciami DOit. SHAREit, Security, SYNCit a mnohé ďalšie vám vždy a všade pomôžu. Vyhrajte sa s vašimi multimediálnymi zážitkami! Zdieľajte, zálohujte, zrýchlite svoje zariadenie a zároveň ho chráňte proti vírusom.

Lenovo smartfón A7000 bude na Slovensku dostupný na začiatku mája 2015 prostredníctvom obchodných partnerov spoločnosti Lenovo. Odporúčaná maloobchodná cena pre A7000 je 235 EUR s DPH.

P90 - Nekompromisný a plynulý výkon

Smartfón Lenovo P90 využíva kombináciu výkonného štvorjadrového 64-bitového procesora Intel® Atom™ s frekvenciou 1,83 GHz a vysokokapacitnej 4000 mAh batérie, ktorá vám dovolí fungovať vo dne i v noci.Smartfón Lenovo P90 bude stále s vami, bez ohľadu na to, čo robíte a kam idete. No napriek veľkej kapacite batérie je smartfón elegantný a štíhly.

Vďaka týmto výkonným komponentom poskytuje smartfón Lenovo P90 naozaj rýchlu odozvu a zároveň podporu 4G LTE, ideálnu pre streamovanie videa a hudby, prípadne hranie hier aj keď ste v pohybe, čím podporuje vysokorýchlostnú konektivitu, kdekoľvek ju potrebujete.

P90

Aj smartfón Lenovo P90 sa môže pochváliť žiarivým 5,5-palcovým displejom s rozlíšením Full HD, ktorý vám umožní znovu prežiť najlepšie momenty. Vďaka nemu si nový obsah vychutnáte v živých farbách a to v pôsobivom rozlíšení 400 ppi. Brilantné a jasné fotografie zachytíte prostredníctvom 13 Mpx zadného fotoaparátu s optickým stabilizátorom obrazu, no ostré a bezchybné autoportréty zabezpečí predná 5 Mpx kamera aj pomocou ovládania gestami.

P90 sa navyše pýši 2 GB RAM s možnosťou rozšírenia až o 32 GB vďaka micro SD karte, operačným systémom Android ™ 4.4 KitKat, vďaka čomu vás tento smartfón nezradí v žiadnej situácii a navyše s vaším rýchlym životným štýlom vždy udrží krok.

Smartfón Lenovo P90 sa, rovnako ako iné Lenovo smartfóny, môže pochváliť aj vybavenosťou predinštalovanými aplikáciami DOit od spoločnosti Lenovo. SHAREit (umožní bezdrôtovo zdieľať súbory bez poplatkov a pripojenia k sieti WiFi), Security (telefón zrýchli a ochráni ho pred vírusmi), SYNCit (umožní zálohovať a obnoviť kontakty, správy SMS a denníky hovorov), ako aj celý rad aplikácií od spoločnosti Google.

P90

P90 je určený pre ľudí, ktorí chcú skvelý fotoaparát, podávajúci výborný výkon aj pri slabom osvetlení, pre ľudí, ktorí si radi vychutnávajú multimédiá na displeji s vysokým rozlíšením Full HD, ako aj pre tých, ktorí požadujú plynulý a rýchly chod.

Podobne ako iné Lenovo smartfóny, aj Lenovo P90 sa vám a vášmu životnému štýlu prispôsobí elegantnými farebnými kombináciami – perlovo bielou i ónyxovo čiernou.

Lenovo smartfón P90 je na Slovensku dostupný od konca marca 2015 prostredníctvom obchodných partnerov spoločnosti Lenovo. Odporúčaná maloobchodná cena pre P90 je 325 EUR s DPH.

S60 - Odfotiť, zdieľať a odznova

Pre tých, ktorí trávia veľa času na sociálnych sieťach, radi si fotia autoportréty a požadujú štýlovosť a solídnosť, spoločnosť Lenovo vytvorila smartfón S60. Foťte pomocou 13 Mpx zadného fotoaparátu a širokouhlého predného fotoaparátu s rozlíšením 5 Mpx a svetelnosťou f/2,2 tie najlepšie zábery a autoportréty. Vďaka rozšíriteľnému ukladaciemu priestoru s kapacitou 32GB vám S60 poskytne obrovský priestor pre vašu kolekciu údajov.

Smartfón S60 je určený pre všetkých, čo si radi vychutnávajú svoje multimédiá. Nielen, že skvele vyzerá, ale je vybavený aj ostrým päťpalcovým displejom s vysokým rozlíšením HD, ktorý umožňuje prezeranie fotografií, videí a webového obsahu v žiarivom vysokom rozlíšení. Preto tento výkonný, no zároveň štíhly smartfón, s hrúbkou len 7,7 mm a váhou len 128 g, posúva zážitok z prezerania obsahu na novú úroveň.

S60

Plynulý a spoľahlivý výkon, potrebný najmä pri práci s multimédiami, zabezpečuje štvorjadrový 64-bitový Qualcomm® Snapdragon™ procesor, ktorému sú vždy nápomocné aj LTE dátové rýchlosti pre rýchlejšie sťahovanie a streamovanie aj na cestách.

Štýlový ergonomický zadný kryt s vysokým leskom a jasnožltý farebný variant robia tento smartfón neprehliadnuteľným. Vďaka širokej škále funkcií je predurčený na neobmedzenú zábavu. Pomocou predinštalovaných aplikácií Facebook, Twitter a Skype, ako aj ultrarýchlej P2P aplikácii SHAREit na zdieľanie od spoločnosti Lenovo môžete byť v kontakte a o všetko sa podeliť kedykoľvek a kdekoľvek. Preto, ak ste veľmi radi v kontakte so svojimi priateľmi a zdieľate s nimi svoj obsah, S60 vás určite poteší.

S60

Smartfón Lenovo S60 takisto poskytuje podporu režimu dual SIM, čím vám umožní pohodlne skĺbiť prácu aj zábavu, či už ste doma alebo cestujete.

Lenovo smartfón S60 je na Slovensku dostupný v prvej polovici apríla 2015 prostredníctvom obchodných partnerov spoločnosti Lenovo. Odporúčaná maloobchodná cena pre S60 je 219 EUR s DPH.

Ceny nezahŕňajú poplatky za doručenie, môžu sa zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia a sú viazané sa špecifické podmienky. Ceny predajcov sa môžu líšiť. Cena nezahŕňa všetky propagované prvky a vlastnosti. Všetky ponuky závisia od dostupnosti. Produkty môžu byť dostupné len na vybraných trhoch. Lenovo si vyhradzuje právo na zmenu produktovej ponuky a špecifikácií, a to kedykoľvek a bez upozornenia.

Lenovo

(Zdroj: Tlačová správa Lenovo)