Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

MWC: Hodinky s funkciami smartfónu - Watch Urbane LTE

MWC: Hodinky s funkciami smartfónu - Watch Urbane LTE
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
5. 3. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Ambiciózne inteligentné hodinky Watch Urbane LTE od spoločnosti LG spájajú analógové hodinky s prepracovanou mikro technológiou ukrytou v leštenom kovovom tele striebornej farby. Ako už názov napovedá, toto nositeľné zariadenie je vybavené prenosovou technológiou LTE, ktorá pridáva hodinkám ďalšie užitočné funkcie.

Vďaka integrovanej technológii LTE tak získa používateľ hodiniek možnosť ich využívať ako bežný 4G LTE smartfón. Môže volať a prijímať hovory, rovnako ako môže odosielať a prijímať textové správy.

Hodinky Urbane LTE prichádzajú aj s funkciou push-to-tak (PTT), takže používateľ ich môže s ostatnými zariadeniami v rovnakej mobilnej sieti použiť aj ako vysielačku s neobmedzeným dosahom. Komunikovať sa takto dá aj s viacerými osobami naraz.

Okrem toho sú hodinky vybavené aj technológiou NFC, ktorá umožní používateľovi hodinky využívať aj ako virtuálnu peňaženku umiestnenú na zápästí.

LG Watch Urbane LTE

Hodinky majú 1,3 palcový P-OLED displej a ich jadrom je procesor Snapdragon 400, ktorý sa stará o chod nového operačného systému LG Wearable Platform, vyvinutého špeciálne pre nositeľné zariadenia. Batéria s kapacitou 700mAh poskytuje s týmto systémom dostatočnú výdrž aj pri dlhých hovoroch. Zariadenie je odolné voči prachu a vode s certifikátom IP67. Vydržia byť ponorené 1 meter vo vode po dobu až 30 minút.

Watch Urbane LTE majú tri fyzické tlačidlá umiestnené na pravej strane, ktoré umožnia ľahký prístup k rade funkcií. Ani na fyzické aktivity sa nezabudlo, hodinky obsahujú pohybové senzory či vstavaný merač srdcového tepu. Okrem štandardných fitnes funkcií majú Urbane LTE špeciálne funkcie pre hráčov golfu, cyklistov a peších turistov.

LG Watch Urbane LTE